Adana'da kız meselesi canlara maloldu! Silahlı kavgada 2 kişi öldü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Polis, katili gözaltına alırken, olay yerinde 10'dan fazla boş tabanca mermisi kovanı bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2023 22:59 GÜNCELLEME 14.09.2023 23:03 GÜNCEL
Adana'da kız meselesi canlara maloldu! Silahlı kavgada 2 kişi öldü
Adana'da kız meselesi canlara maloldu! Silahlı kavgada 2 kişi öldü

Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde plakası olmayan motosikletteki Berat Çetiner (25) ve Seymen Cantürk (23), daha önceden kız meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu belirtilen A.Y'nin bulunduğunu öğrendikleri yere gitti.

Burada birbirlerine tabancalarla ateş açan taraflardan Çetiner ve Cantürk yaralandı.

Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİRİ OLAY YERİNDE DİĞERİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

A.Y.’nin silahından çıkan kurşunlar Çetiner’in başına ve Cantürk’ün vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Çatışmadan yara almadan kurtulan A.Y. olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Çetiner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çetiner’in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Seymen Cantürk ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Göğsünden vurulan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Cantürk’ün cesedi de otopsisi yapılmak üzere Adan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİL YAKALANDI

Polis, olaya karışan A.Y'yi gözaltına aldı. Olay yerindeki incelemede, 10'dan fazla boş tabanca mermisi kovanı bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : AA, İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Adana 7 ay önce Şikayet Et
    Adana da ortalama insan omru 25. Toplum bilimciler bura ve samsunu iyice incelemeliler.
    Cevapla
  • sevgi 7 ay önce Şikayet Et
    kendi ayağınızla gidip A.Y. ye silah çekmişsiniz. A.Y. isimli şahsı tahrik etmişsiniz. A.Y. size gelmemiş. hafifletici sebep. Ayrıca Kendini savunmuş ikinci hafifletici sebep. Kızın olayla ilişkisi belli değil. belki hiçbirini istemiyor.
    Cevapla
  • xxxxx 7 ay önce Şikayet Et
    saç traşları ne olduklarını gösteriyor... yazacak başka şey yok.
    Cevapla
  • Riza 7 ay önce Şikayet Et
    Kiz simdi "benim icin olenler var" diyerek daha da havalancak, degdi mi gencler?
    Cevapla
  • sefa7 7 ay önce Şikayet Et
    saçma sapan şiddet ve sapıklık içeren dizilerin acilen yasaklanması lazım. her türlü ahlaksızlık normalleştirilmeye çalışılıyor. bu yöneticiler bunun vebalin hesabını veremezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR