Diyarbakır'dan acı haber: 3 kişi öldü!

Diyarbakır'da vefat eden babaları için İstanbul'dan gelen Vahide ve Hatice Yavuz ile onlara köyde refakat eden yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden çıkışta yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2023 07:20 GÜNCELLEME 18.09.2023 10:13 GÜNCEL
Diyarbakır'dan acı haber: 3 kişi öldü!
Diyarbakır'dan acı haber: 3 kişi öldü!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesinde vefat eden babaları için İstanbul'dan gelen Vahide ve Hatice Yavuz ile onlara köyde refakat eden yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden çıkışta yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Kaza, akşam saatlerinde Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesi çıkışında meydana geldi.

TAZİYE İÇİN GELMİŞLERDİ

Beşpınar Mahallesi eski muhtarı Şeyhmus Kaplan, 3 gün önce vefat edince, İstanbul’da yaşayan kızları Vahide ve Hatice Yavuz, taziye için geldi.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Eşleri akraba olan Yavuz kardeşler ile onlara refakat eden yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışırken, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 kız kardeş ve Dinçer, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazanın ardından tepkilerden korkarak kaçan sürücü, daha sonra teslim oldu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • 1 Kayseri'li 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah büyük sabır versin
    Cevapla
  • Alper Batur 7 ay önce Şikayet Et
    Pratik araba kullanmak ile soytarıca araba kullanmak arasında fark vardır
    Cevapla
  • izzet Damar 7 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin araştırılması iyi yapılsın başka hesaplaşma olup,kaza süsü verilmiş olabilir bu tür işler çok oluyor
    Cevapla
  • Osmanlı Yadigarı 7 ay önce Şikayet Et
    Ölüm bize ne uzak, bize ne de yakın ölüm; ölümsüzlüğe gidiyoruz bize ne yapsın ölüm. Allah tan geldik ve yine ona dönüyoruz. Alah rahmet etsin cümlesine.
    Cevapla
  • Takunyalı 7 ay önce Şikayet Et
    Ecel kazaya sebebiyet veriyor Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR