Organize suç örgütüne şafak baskını: 17 gözaltı kararı

Mersin'de yaralama ve kurşunlama olaylarını gerçekleştiren organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 17 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2023 07:39 GÜNCELLEME 19.09.2023 07:39 GÜNCEL
Organize suç örgütüne şafak baskını: 17 gözaltı kararı
Organize suç örgütüne şafak baskını: 17 gözaltı kararı

İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde silahlı yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma, kurşunlama, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçlarını organize olarak işleyen suç örgütünü deşifre etti. Soruşturma kapsamında ise suç örgütüne üye oldukları öne sürülen 17 kişi belirlendi. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından 130 polisin katılımıyla dron destekli şafak operasyonu düzenlendi. Demir kapıları özel harekat timlerince koçbaşlarıyla kırılarak girilen evlerde arama yapan ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına alırken, çeşitli suç unsurlarına ise el konuldu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Fatih SAYAN 7 ay önce Şikayet Et
    idam gelsin artık...
    Cevapla
  • özlü yorum 7 ay önce Şikayet Et
    idam cezası gelmedikçe bu böyle devam eder.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bunun gibi suç örgütleri başını ezmeli kimseye acimamali ûnûne gelen mafyacilik uynuyurlar dizilerde ögrediklerini pratiğe geçiriyorlar bunu bûyle ulmadigini hayal uldugunu gûstersin bunlara
    Cevapla
  • Adil 7 ay önce Şikayet Et
    Hepsi serbest bırakılmıştır Polisi askeri neden yoruyorsunuz bu kadar yazık İçerisi suçlular cenneti sınırlar yol geçen hanı Ama bize her şey müstahak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR