Huzurevinde 44 kişi yemekten zehirlendi: 1 ölü!

Bolu'da Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yedikleri yemekten zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 44 kişiden, böbrek yetmezliği rahatsızlığı olan Ş.K. (75), hayatını kaybetti. Ş.K.’nin ölüm nedeni henüz belirlenmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2023 06:17 GÜNCELLEME 27.09.2023 06:17 GÜNCEL
Huzurevinde 44 kişi yemekten zehirlendi: 1 ölü!
Huzurevinde 44 kişi yemekten zehirlendi: 1 ölü!

Bolu'nun Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde zehirlenme olayı meydana geldi.

Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalanlar, 20 Eylül akşamında yedikleri yemeğin ardından rahatsızlandı. Mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri görülen 44 kişi, gece saatlerinde Bolu ve Gerede’deki hastanelere kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan 75 yaşındaki Ş.K. yaşamını yitirdi. 75 yaşındaki Ş.K’nın ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

18 KİŞİ TABURCU EDİLDİ, 25 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan 18’i, tedavilerinin ardından taburcu edildi. 25 kişinin hastanede tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. Hafta sonu Sağlık Bakanlığı’ndan gelen 3 kişilik doktor ekibinin de hastanelerde tedavi gören kişilerle ilgili incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Tarım İl Müdürlüğü ekipleri de huzurevinde kalan vatandaşların yediği yemekten numune aldı.

Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • okan 7 ay önce Şikayet Et
    bunu yapan firmaya iyi bir ceza, yanında da yaralanan ve ölenler için de sorumlulara ceza verilmeli. Ama giden gitmiş kalan iyi niyetli yazık olmasın mantıgı ile ceza veriliyor...
    Cevapla
  • SABIRLI 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin diğer hastalarımıza şifalar dilerim.Tabiki gıda analiziyle beraber zehirlenme sebebi tesbiti mümkün.Gıda zehirlenmesi çok ciddi bir hadise şahsımda ailece peynirden dolayı zehirlenmiştik bulgular kısa sürede sıklaşıyor.Geçmiş olsun dileklerimle böyle durumlarda lütfen önemseyiniz zaman kaybetmeyiniz.Et süt tavuk gıda ürünleri etkenler.Üretim koşullarıda önemli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR