Adana'da 16 milyon kaçak sigara ele geçirildi

Adana'da polisin operasyonunda; gümrük kaçağı 10 milyon 300 bin makaron, 3 bin 780 paket sigara, 150 elektronik sigara, 24 cep telefonu ile 16 milyon 44 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi,

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2023 10:29 GÜNCELLEME 27.09.2023 10:35 GÜNCEL
Adana'da 16 milyon kaçak sigara ele geçirildi
Adana'da 16 milyon kaçak sigara ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kent genelinde belirlenen çeşitli adreslere baskın yaptı.

Uygulama noktasında da şüpheli olarak değerlendirilen araçları durdurdu. Adreslerde ve araçlardaki aramalarda gümrük kaçağı 10 milyon 300 bin makaron, 3 bin 780 paket sigara, 150 elektronik sigara, 24 cep telefonu ile 16 milyon 44 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • engin kaya 7 ay önce Şikayet Et
    her köşede tütüncü dükkanları var ve hepsi makarn dolduruyor.önce buraları kurutun
    Cevapla
  • ADANALI 7 ay önce Şikayet Et
    Hep şunu söylüyorum gümrükten nasıl geçiyor?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    birde bunları imha ettiğiniz yerlerde polis gözetiminde değilde basın önünde canlı yayın ile imha etseniz. piyasaya geri dönüyor. polisler imha noktalarına bırakıp gidiyor. bıraktıkları noktada kim varsa toplayıp piyasaya geri satıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR