Minibüs ile otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2023 11:33 GÜNCELLEME 27.09.2023 11:59 GÜNCEL
Minibüs ile otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı
Minibüs ile otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı

Kaza, Gediz-Altıntaş karayolu Gümele köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.K. (65) sevk ve idaresindeki 64 AAL 481 plakalı minibüs ile Gediz istikametinden Gökler beldesine seyir halindeyken Gümele köyü yol ayrımına geldiği sırada, Gümele'den çıkarak Altınkent köyüne giden İ.Ç.'nin (29) kullandığı 43 EZ 277 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile her iki araç da yol kenarına savrulurken, minibüs devrilerek yolun yanında bulunan boş araziye düştü.

Kazada sürücülerle birlikte her iki araçta bulunan toplam 9 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza mahalline jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla Gediz Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralıların Gediz Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatandaş. 7 ay önce Şikayet Et
    nasılsa doğan - şahin görenler kaçıyor. yolu onların babası yaptırdı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR