Kucağında 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla TEKNOFEST heyecanına ortak oldu

İzmir'de bu yıl ilk kez düzenlenen TEKNOFEST'e 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla gelen Özge Aktaş, insansız hava araçları ve uçaklarla fotoğraflar çektirip festival heyecanını yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2023 23:48 GÜNCELLEME 29.09.2023 00:06 GÜNCEL
Kucağında 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla TEKNOFEST heyecanına ortak oldu
Kucağında 50 günlük bebeği ve 3 çocuğuyla TEKNOFEST heyecanına ortak oldu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'in ikinci gününde de sabah saatlerinden itibaren hareketlilik yaşandı.

Öğrenciler ve vatandaşlar, festival alanını gezip bol bol fotoğraf çektirdi.

'50 GÜNLÜK BEBEĞİM VE 3 ÇOCUĞUMLA BİRLİKTE GELDİM'

Festival alanına 50 günlük bebeğinin yanı sıra 3, 5 ve 8 yaşındaki çocuklarıyla gelen Özge Aktaş da alanda sergilenen uçak ve insansız hava araçlarıyla fotoğraf çektirdi.

Anne Aktaş, çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

50 günlük bebeği Ahsen'i de alıp TEKNOFEST'e geldiğini anlatan Aktaş, "Diğer çocuklarımı da getirdim. 4 çocuğumla birlikte geldim ve her şey çok güzeldi. Hürkuş'u gördük. Benim favorim Kızılelma. Kızıelma'yı görme fırsatı bulduk. F16'ları da gördük. Her şey çok güzeldi ve etkilendik." dedi.

'TÜRKİYE'NİN MİLLİ GURURUNU BURADA GÖRSÜNLER, SEYRETSİNLER İSTEDİM'

Dede Mustafa Barış da torunlarını gezdirmek için geldiğini dile getirerek, "Türkiye'nin milli gururunu burada görsünler, seyretsinler istedim. Büyüyünce torunlarım da daha çok haz alsınlar istedim. 50 günlük torunum var. Ona rağmen geldik. Kızılelma ve insansız hava araçlarını inceledik. Gururlanıyoruz." diye konuştu.

'UÇAKLAR ÇOK GÜZEL, İYİ Kİ GELMİŞİM'

Ziyaretçilerden Mehmet Ulucan ise torunu için TEKNOFEST'e geldiğini, uçakları ve hava araçlarını görünce tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, "Türklüğümle gurur duydum. Bayraktar'ın insansız araçları ve uçağını, Gökbey'i, Kızılelma'yı gezdim, baktık. Çok duygulandık." dedi.

TEKNOFEST için Balıkesir'den gelen ortaokul öğrencilerinden Zeynep Hacer Güllü, "Ben uçakları izlemeyi çok seviyorum. Onları izlemek çok hoşuma gidiyor. Muhteşemler. Hürkuş'u gördüm. Çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Manisalı Kader Doğanlı da uçakları görünce çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok kalabalık ama birçok şey gördüm ve aldım. Uçaklar çok güzel, iyi ki gelmişim. Her şey çok güzeldi. İnsansız hava araçlarını görmek istiyordum, gördüm." diye konuştu.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • bülent duman 6 ay önce Şikayet Et
    işte bu gurur yeter.ne güzel görüntü.maşallah diyelim
    Cevapla
  • Başkentli 6 ay önce Şikayet Et
    MAŞALLAH kardeşime,RABBİM CC yolundan ayırmasın yolunda nesiller yetiştirmeyi nasip eylesin...
    Cevapla
  • Ayarcı 6 ay önce Şikayet Et
    Bende gurur duyuyorum... tebrik ediyorum.maasallah...imkanı olan herkes orayı gezmeli..
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    analar milli olursa vatan güçlü olur maşallah Allahım sağlık sıhhat versin
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    AKINCIYI DA SÖYLEMEDEN geçemem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR