Prof. Dr. Cevat Akşit Teknofest'i ziyaret etti! Hayır duasında bulundu

Prof. Dr. Cevat Akşit Hocaefendi, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’te oğlu, TEİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ve Selçuk Bayraktar'ı ziyaret edip dua etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2023 02:07 GÜNCELLEME 29.09.2023 11:40 GÜNCEL
Prof. Dr. Cevat Akşit Teknofest'i ziyaret etti! Hayır duasında bulundu
Prof. Dr. Cevat Akşit Teknofest'i ziyaret etti! Hayır duasında bulundu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir, ikinci gün etkinlikleri ile devam ediyor.

Bugün TEKNOFEST'in önemli bir konuğu vardı. TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit'in babası, Prof. Dr. Cevat Akşit Hocaefendi TEKNOFEST'i ziyaret etmek üzere İzmir'e geldi. 

BAYRAKTAR VE CEVAT AKŞİT HOCAEFENDİ BİR ARADA

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı tebrik eden Cevat Akşit Hoca hayır duasında da bulundu.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 153 TÜMÜ
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Hepsi birbirinden kıymetli insanlar Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Tokatlı60 6 ay önce Şikayet Et
    Cenab-ı Allah ikinizden de razı olsun.Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ve daha yıllarca bu memlekete hizmet etmenizi nasip etsin.İkisini de çok seviyoruz.
    Cevapla
  • SALİH 6 ay önce Şikayet Et
    Lise yıllarında sabah sohbetleri ile uyanırdım. O zaman kulağımıza ilişen güzellikler bugün bizi ayakta tutuyor. Hocamızdan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Hocamı tv den tanıyoruz, oglunuda keza öğle vatana millete hayırlı işler yapan hizmet eden kim varsa rabbim razı olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin selâm dua hürmetler hocam
    Cevapla
  • Ask 6 ay önce Şikayet Et
    Hoca efendinin misafiri oldum güzelliğini nurunu ibadete düşkünlüğünü ilmine kişiliğine hayran kaldım böyle insanların sayısı çok çok çok çok çok çok çok az Allah hayırlı uzun ömürler versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR