Muhtarın çalınan 30 yıllık bisikleti bulundu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde muhtar Zeki Avan'ın çalınan 30 yıllık bisikleti, polis ekiplerince bulunup teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2023 17:22 GÜNCELLEME 01.10.2023 17:22 GÜNCEL
Muhtarın çalınan 30 yıllık bisikleti bulundu
Muhtarın çalınan 30 yıllık bisikleti bulundu

İlçeye bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin muhtarı Zeki Avan'ın bisikleti, 3 hafta önce Atatürk Mahallesi Leylak Sokak'ta evinin önünden çalındı.

Durumu fark eden Avan, polise ihbarda bulundu. Polisin yaptığı araştırmada bisikleti çaldığı belirlenen H.K., gözaltına alındı.

Çalınan bisiklet de bulunarak Avan'a teslim edildi. Pek çok suçtan aranma kaydı olduğu anlaşılan H.K., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

'30 YILLIK BİRLİKTELİĞİMİZ VAR'

Bisikletine tekrar kavuşan Zeki Avan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. 1994 yılındaki mahalli idareler seçiminden bu yana muhtar olduğunu belirten Avan, "Yaklaşık 30 yıldır bisiklet kullanmaktayım. Aynı zamanda Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı olmam nedeniyle, rahat ve hızlı bir şekilde hareket etmemi sağlayan bisikletim 3 hafta önce çalınmıştı. Bisikletimin maddi olarak bir değeri yok. Fakat benim için manevi bir değeri var. 30 yıllık bir birlikteliğimiz olduğundan dolayı çok hatıram oldu. Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirine ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR