İstanbul'da trafik denetimi! Yolcudan fazla ücret isteyen taksicilere ceza kesildi

İstanbul'un Fatih ilçesinde polis ekiplerince yapılan denetimde, müşterilerinden fazla ücret isteyen ve yolcu seçen taksi sürücülerine toplam 12 bin 192 lira ceza yazıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2023 19:22 GÜNCELLEME 02.10.2023 19:31 GÜNCEL
İstanbul'da trafik denetimi! Yolcudan fazla ücret isteyen taksicilere ceza kesildi
İstanbul'da trafik denetimi! Yolcudan fazla ücret isteyen taksicilere ceza kesildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, Eminönü'nde taksicilere yönelik denetim yaptı. Sivil trafik polisleri, yolcu gibi bindikleri taksicilerin müşteri seçip seçmediklerini kontrol etti.

EMİNÖNÜ'NDEN ŞİŞLİ'YE 400 LİRA İSTEDİLER

Yapılan kontrollerde, Eminönü'nden Şişli ve Osmanbey'e gitmek için 400'er lira isteyen 2 sürücüye 4 bin 64'er lira ceza kesildi ve araçları 10 gün süreyle trafikten men edildi.

Yolcu seçen bir taksi sürücüsüne de 4 bin 64 lira ceza uygulanarak, aracı 10 gün süreyle trafikten alındı.

Trafikten men edilen araçlar, çekiciyle kaldırıldı.

Denetimde ayrıca hatalı U dönüşü yapan 2 sürücü ile emniyet kemeri takmayan 6 sürücüye 436'şar lira, sürüş esnasında cep telefonu kullanan 2 sürücüye de 951'er lira ceza kesildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • deniz 6 ay önce Şikayet Et
    Sultanahmet te taksiler kenara çekmiş müşteri bekliyor, yolcularda yanlarında taksi bekliyor sizce neden hadi tahmin edelim? bunlara yapılan ceza uygulamalarına kesinlikle katılıyorum, birde değişim yalanı var idari yönetim bu yalana çözüm bulsun kafalarına göre yapamasınlar.
    Cevapla
  • obes 6 ay önce Şikayet Et
    ciddi bu kısa mesafeyi neden almıyorlar biri mantığını yazabilirmi açıkça.okuyacam
    Cevapla
  • türbedar 6 ay önce Şikayet Et
    MARTI TAG sonuna kadar desteklenmesi gereken bir proje,taksicileri ıslah etmenin tek yolu,bütün taksilerde MARTI TAG a geçer sorun çözülür
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    3 ay trafikten men edilsin bakın nasıl yola geliyorlar çogu taksi kısa mesafe almıyor
    Cevapla
  • Kerem 7 ay önce Şikayet Et
    Başka dilden anlamazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR