1 TL tuvalet ücretini vermediği için bıçaklandı

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki cami tuvalet görevlisi Hakan G. (31), 1 TL ücretini vermeyen Ali B.'yi (25) göğsünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2023 22:22 GÜNCELLEME 02.10.2023 22:22 GÜNCEL
1 TL tuvalet ücretini vermediği için bıçaklandı
1 TL tuvalet ücretini vermediği için bıçaklandı

Olay, saat 16.00 sıralarında İstiklal Mahallesi'ndeki Sultan Alaaddin Camisi'nde meydana geldi. İddiaya göre; caminin tuvaletinde görevli Hakan G., 1 TL ücreti vermeyen Ali B. ile tartıştı.

Bu sırada Hakan G., Ali B.'yi göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbarla olay yerine gelen ambulansla Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Gözaltına alınan Hakan G. ise sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. 

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    insanlık resmen ölmüş bitmiş artık, vay dünyanın haline
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Görevli suçlu gibi anlatılsa da durum çok farklı gibi duruyor. Durup dururken 1 TL için kimse kimseyi bıçaklamaz. tuvaleti kullanan kişi de adam akıllı yok param kullanayım dese adam yok demez. kim bilir neler geçti aralarında.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    cami tuvaletlerinin ücretli olması çok çirkin birşey, parası olmayan adam namaz kılmak istese ona engel olacak bir uygulama bu, bunun kaldırılması lazım, cami haricî tuvaletler neyse ama camiye ait olanlar ayıp birşey
    Cevapla
  • Bilader 11 ay önce Şikayet Et
    Cami tuvaletini teslim ettiğimiz adama bak. Ne oldu şimdi, görevini mi, hakkıyla yapmış oldu Film de olmayacak şey.
    Cevapla
  • Mişmiş 11 ay önce Şikayet Et
    1 lira için kimse kimseyi öldürmez. Orada çok büyük ihtimal biri birine kaldıramayacağı küfür etmiştir. Bir insanın başına ne gelirse dilinden gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR