Köpek terörü yine hayvanları vurdu... Yavru kediyi parçaladılar!

Türkiye'nin çözüm bekleyen meseleleri arasında yer alan başıboş köpekler insanlara olduğu kadar hayvanlara da zarar veriyor. Bunun son örneği İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2023 17:56 GÜNCELLEME 04.10.2023 17:56 GÜNCEL
Köpek terörü yine hayvanları vurdu... Yavru kediyi parçaladılar!
Köpek terörü yine hayvanları vurdu... Yavru kediyi parçaladılar!
  • HABER7

Üsküdar’ın Kandilli semtinde gece karanlığını havlamalarıyla yırtan başıboş köpekler vatandaşlara gürültü kirliliği, hayvanlara ise dehşet saçtı.

Yavru kediyi yakalayan köpekler, dakikalarca eziyet ettikleri savunmasız hayvanın cansız bedenini yola serdi.

Başıboş köpek terörünü görüntüleyen seyyah Hasan Mert Kaya, duruma tepkisini sosyal medya hesabında dile getirdi.

‘83 ÜLKE GEZDİM BÖYLE KEPAZELİK GÖRMEDİM’

Gece saatlerinde sürü dürtüsü ile saldırganlaşıp yavru kediyi telef eden köpeklerin aynı durumu, sokağa çıkan küçük çocuklara da yapabileceğini söyleyen Hasan Mert Kaya, başıboş köpek sorununun vehametine vurgu yaptı.

“Gecenin bu saatinde bu uğursuz gürültüyü, bu üçüncü dünya ülkesi varoşluğunu çekmek zorunda mıyız? Yarım saattir böyle! Gerçekten tahammül ötesi. Dayanamadım dağıtmak için indim aşağıya. Sonuç diğer tweette.” bir sonraki paylaşımında cansız kedinin bedenini paylaştı.

Kaya, şunları söyledi:

“Bu itleri alın ve imha / itlaf edin. Kısırlaştırıp aynı yere bırakmak bitmeyen havlamalarına, insanları ısırmalarına engel olmuyor. 83 ülke gezdim böyle kepazelik görmedim. Gece sürü dürtüsü ile saldırganlaşıp şu yavru kediyi bu hale getirip öldürdüler. Bunu çöp atmak için çıkan küçük bir çocuğa da rahatça yapabilirler. Burası Üsküdar Kandilli. Şu hale bakın.”

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 131 TÜMÜ
  • Akil 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehirde başıboş köpek olmaz, bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor
    Cevapla
  • erdemli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorunu daha ne kadar görmezden geleceksiniz ey iktidar sahipleri. Kaç kişi daha ölünce kaç insan travma yaşayınca bu işi çözelim artık diyeceksiniz?
    Cevapla
  • Tlg 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm köpekler toplatılması lazım
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler fazlalaştı mı, kediler azalacak, kediler azaldı mı, fareler artar ve fareler arttı mı veba yaygınlaşır. Veba yaygınlaştı mı ilaç şirketleri ülkeyi sömürür o halde ilaç şirketi ile hayvansever(!) topluluklar arasındaki bağlantı çözüldü mü işin rengi belli olur. Bu kadar basit buna sessiz olanları da Allaha havale ediyorum.
    Cevapla
  • abdullah kul 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün köpekler 1 insana denk gelemez. Daha kaç can gidecek. Bu sözde hayvanseverlerden oy alacağız diye bu cinayetlere yetkililer ortak oluyor. Bir tane bile sahipsiz hayvan kalmamalı. kendi çocuklarına saldırı olsa ne yaparlar. Almanya'yı örnek alabiliriz. Birde kuduz tehlikesi var. durum çok vahim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR