Erzurum'da bozayı çocuğa saldırdı: Ayıya yumruk attım, beni bırakıp kaçtı

Erzurum'un Horasan ilçesinde ormanlık alanda bozayının saldırısına uğrayan çocuk yaralandı. Korku dolu anları anlatan çocuk, "Ben de o arada ona sarıldım ve daha sonra ayıya yumruk attım. Ayı üzerime düştü ve beni bırakıp kaçtı." dedi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 05.10.2023 19:39 GÜNCELLEME 05.10.2023 19:39 GÜNCEL
Erzurum'da bozayı çocuğa saldırdı: Ayıya yumruk attım, beni bırakıp kaçtı
Erzurum'da bozayı çocuğa saldırdı: Ayıya yumruk attım, beni bırakıp kaçtı

Erzurum'da bozayı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki çocuk yaralandı. Kızlarkale Mahallesi'nde yaşayan 16 yaşındaki Yasin Kızılboğa'ya, Yayala Dereleri mevkisinde hayvanlarını otlatırken ayı saldırdı.

Kızılboğa'nın yaralandığını fark eden ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı çocuk, ambulansla Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"AYIYA YUMRUK ATTIM"

Yasin Kızılboğa, meşe ormanlarının arasında bir anda ayı ile karşılaştığını söyledi.

Ayının saldırmak için üzerine yöneldiğini belirten Kızılboğa, "Ben de o arada ona sarıldım ve daha sonra ayıya yumruk attım. Ayı üzerime düştü ve beni bırakıp kaçtı." dedi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • 421 3 yıl önce Şikayet Et
    ayıya bal vermişler
    Cevapla
  • Gurbet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayı korkmuş heer halde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle