İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 11 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2023 09:45 GÜNCELLEME 10.10.2023 10:37 GÜNCEL
İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonu: 11 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık suçlarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, bu kapsamda, İstanbul'daki bazı restoran ve eğlence mekanlarının sahte internet sitelerini oluşturan şüphelilerin, rezervasyon adı altında ödeme aldığını ve haksız kazanç sağladığını belirledi.

Şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, İstanbul, Ankara, Adana, Artvin, Erzurum, Kocaeli, İzmir, Mersin ve Çanakkale'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 11 şüpheli yakalanırken adreslerde yapılan aramalarda suçtan elde edildiği değerlendirilen 23 bin 125 lira ile dijital materyaller ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.​​​​​​​

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Segezekten 6 ay önce Şikayet Et
    Anayasa kanun AB den para dolar abd den Giyimin Fransa modası, idamı kaldırmış cezalardan hafifletilmiştir,Daha durun demokrasi diye diye LGBT de insan hakları,,,!oda avrupaya göre...daha Ne diyorsun...
    Cevapla
  • Segezekten 6 ay önce Şikayet Et
    50 yıldır "OLUR BOYLE VAKALAR,TÜRK POLISI YAKALAR,,,SIBER SUÇLARI ONCEDEN TAKI0 MÜMKÜN MÜ DEGILMI...!
    Cevapla
  • Emekli_______* 6 ay önce Şikayet Et
    Tek Çare CANLI YANINDA ( kazığa oturtmak ) daha sonrasında bir daha görelim bu işe Teşebbüs eden Baba yiğit Çıkacak mı :) :) Ama nerdeeee ifade alır salarlar DENETİMLİ SERBESTLİK denen bir SAÇMALIK var bu Ülkede Suçlular SUÇ işlemeye kaldıkları yerden devam tabi ki...
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 6 ay önce Şikayet Et
    Telefona annem baktı size Çanakkalede miras kaldı mantık devreye giriyor anneme sordum akraba vs. dolandırıcının maksadı kişisel tüm bilgileri eldeetmek kendilerini emniyet müdürü olarak tanıtan şapsalada denk geldim bereket kardeşimin sınıf arkadaşı babası il emniyet müdürü idi özetle neler var nice senaryolar üretiyorlar aman dikkatediniz gündemide takipetmenin yararları olacaktır.
    Cevapla
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Dolandırıcı ve hırsızlar önce kazığa oturtulup sonra asılmalıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR