Sıfır TOGG taşıyan tır, üst geçide çarptı!

Bakırköy Sahil yolunda TOGG taşıyan tır, Ataköy Marmaray Köprüsüne vurdu. Tırın üzerinde bulunan 3 tane araç hasar alırken, trafik tek şeritten sağlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2023 18:41 GÜNCELLEME 13.10.2023 18:42 GÜNCEL
Sıfır TOGG taşıyan tır, üst geçide çarptı!
Sıfır TOGG taşıyan tır, üst geçide çarptı!

Kaza, saat 14.00 sıralarında Bakırköy Sahil Yolu Küçükçekmece istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sıfır TOGG taşıyan 34 KM 7094 plakalı tır seyir halindeyken yüksekliği 4.10 metre olan Ataköy Marmaray Köprüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön taraftaki sıfır araç, büyük hasar alarak askıda kaldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü ise tırı sağa çekerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenliği sağlayarak trafiği tek şeride düşürdü.



Çarpmanın etkisiyle 3 tane sıfır araçta hasar meydana geldi. Askıda kalan araç ise vinç yardımıyla kaldırıldı. Trafik polisi ise sürücü hakkında işlem yaptı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Abdullah Kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde trafik ve şoförlerin durumu berbat. Tam bir trafik rezaleti, eğitimsizlik, bilerek kurallara uymama hali mevcut. Herkes bu kadar kolay ehliyet almamalı. Milli servet böyle heba oluyor.
    Cevapla
  • TürkiŞ Görev 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede görev anlayışının net göstergesidir bu olaylar. Kaç araç üst geçide damperiyle veya yüküyle çarpıyor. Direksiyonda oturan yaratık işte bu kadar dikkatli. Bu olayı hemen her göreve uyarlayın, Türkiyedeki vazife anlayışını bulursunuz.
    Cevapla
  • Sakarya54 2 yıl önce Şikayet Et
    Hata bu eğitimsiz trafik. Canavarları işe yaramayan şoför oluyor
    Cevapla
  • Mustilip 2 yıl önce Şikayet Et
    2. sahibinden çıtır hasarlı...
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş ve dikkatli sürmek gerekir. Milli araçları milli şoförlerimiz taşırken özenle taşımalıdır. Neticede daha Gelişmekte olan bir ülkeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR