Bakan Yerlikaya duyurdu... 34 ilde 'NARKOGÜÇ' operasyonu: 190 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “34 ilde düzenlenen ‘NARKOGÜÇ’ operasyonlarında zehir tacirleri ve bunların taşeronu olan sokak satıcısı toplam 190 şüpheli yakalandı” dedi.
ABONE OL
Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 34 ilde düzenlenen “NARKOGÜÇ” operasyonlarında zehir tacirleri ve bunların taşeronu olan sokak satıcısı toplam 190 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Yerlikaya paylaşımının devamında 34 ilde düzenlenen operasyonların detaylarına ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı şöyle:
“Bursa, Malatya, İstanbul, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Afyonkarahisar, Kütahya, Konya, Manisa, Antalya, Iğdır, Samsun, Kırıkkale, Yalova, Ağrı, Muğla, Adana, Edirne, Bolu, Batman, Karabük, Siirt, Mardin, Hakkari, Düzce, Kocaeli, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Zonguldak ve Uşak da düzenlenen operasyonlarda; Bursa İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan 2 ayrı operasyonda, 1 kilogram esrar ve muhtelif miktarda ve içerikte uyuşturucu ele geçirildi. 2 zehir taciri taşeronu yakalandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda, 5,6 kg esrar ve muhtelif ağırlıkta metamfetamin, bonzai ele geçirildi. 11 zehir taciri taşeronu yakalandı.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda, 47 bin 200 adet muhtelif içerikte uyuşturucu hap ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda, 58 bin adet muhtelif içerikte uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 zehir taciri taşeronu yakalandı.
Kilis İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda, muhtelif ağırlıkta metamfetamin ele geçirildi. 1 zehir taciri taşeronu yakalandı.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan 3 ayrı operasyonda, 417 kg skunk, 16 kg esrar, 2 zehir taciri yakalandı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 600 kg esrar, 489 bin kök kenevir, 151 bin kök skunk, 1 zehir taciri yakalandı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 1 zehir taciri taşeronu yakalandı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan 2 ayrı operasyonda; 12,5 kg esrar, 3,5 kilogram bonzai, 0,7 kilogram metamfetamin ele geçirildi. 7 zehir taciri yakalandı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 10 kg 250 gr skunk, muhtelif ağırlıkta kokain ele geçirildi. 1 zehir taciri taşeronu yakalandı.
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 6 kg metamfetamin ele geçirildi. 0,7 kg eroin ele geçirildi. 1 zehir taciri yakalandı.
Adana İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda; muhtelif içerikte ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi. 15 zehir taciri taşeronu yakalandı. Operasyonları yapan Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Polisimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.”
-
Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet EtSağolsun Ali Yerlikaya yakalıyor ama hakimler neden salıyor? Adliyelere çok ciddi denetimler yapılmalıBeğen Toplam 1 beğeni
-
İtTut HırsızKaç! 2 yıl önce Şikayet EtÇok basit bir cevabı var sorunuzun... Seçim var millette tepki oluşmuş toplayın emriyle polis topluyor, yine aynı yerden emir alan(önlerine konan kanunlara bakıp karar veren savcı ve hakimler) de, adamların işleri bozulmasın diye salıveriyor.Beğen
-
latif 2 yıl önce Şikayet EtSayın içişleri bakanımızın çabalarını minnetle karşılıyoruz...Uçak gemilerinin gelmesi hayra alamet değil...muhtemelen bölge kaynayacak ve Allah korusun bizide etkileyecek..O gün geldiğinde içeride mafya bozuntularının ve içimizdeki teröristlerin temizlenmiş olması gerekir..Beğen Toplam 2 beğeni
-
gariban 2 yıl önce Şikayet Etyakalanıyor ben kullanıyorum diyor serbest kalıyor içenede satanada müebbet hapis cezası ver bakalım bir daha yaparlarmı birde sıgınmacılara ve ülkemize gelen yabancılara dikkat edilmeli saygılarımlaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Hacı 2 yıl önce Şikayet EtTebrik ederim iyiki varsınız. Allahim size yardım etsin..Beğen Toplam 1 beğeni
-
İlyas 2 yıl önce Şikayet EtBoşa topluyorsunuz tahliye edeceğiniz insanlari toplamayinBeğen Toplam 3 beğeni