Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 6 gün önce ailesinin kayıp başvuruşu yaptığı Anıl Alperen Yılmaz’ın (18), dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş cesedi bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2023 09:07 GÜNCELLEME 16.10.2023 09:07 GÜNCEL
Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu
Kayıp olarak aranırken, derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Korucuk Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında Çürüksu Deresi’nde yarı çıplak halde erkek cesedini görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı incelemede, elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan cesedin, göğsünden silahla vurduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada, cesedin, ilçenin Kınıklı Mahallesi’nde oturan Anıl Alperen Yılmaz’a ait olduğu ve ailesinin 10 Ekim’de kayıp başvurusunda bulunduğu saptandı. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Anıl Alperen Yılmaz’ın, öldürüldükten sonra dereye atıldığı ve akıntıyla birlikte sürüklendiği üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR