"‘James Bond gibi bakamazsın" dedi: Tekme tokat saldırdı

Sarıyer’de bir grup motokurye, iddiaya göre dükkanına girmek isteyen vatandaşa "Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek saldırdı. Vatandaşı sokak ortasında darbeden 5 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2023 15:25 GÜNCELLEME 19.10.2023 15:26 GÜNCEL
 "‘James Bond gibi bakamazsın" dedi: Tekme tokat saldırdı
"‘James Bond gibi bakamazsın" dedi: Tekme tokat saldırdı

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Sarıyer Rumeli Hisarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaş dükkanına girmek üzere yürürken kaldırımda bekleyen kuryelerle ufak çaplı tartışma yaşadı.

Yaşanan tartışmanın alevlenmesiyle birlikte bir kurye, “Sen bize James Bond gibi bakamazsın” diyerek vatandaşın üzerine yürüdü. Ardından şahsa sesini yükseltemeyeceğini söyleyen 5 motokurye, vatandaşı sokak ortasında darp etmeye başladı.

Yerde sürüklenen ve kendini yumruk ve tekmelerden korumaya çalışan vatandaşın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Esnafın ve vatandaşların araya girmesiyle taraflar zorlukla sakinleştirildi. Kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • coban 6 ay önce Şikayet Et
    primitiv insanlar motorkurye ve kabadayilik yapar anca.. hayatinda hicbir basari elde edememis zavallilar.. motor kurye ye devam edin.. sahte kabadayilar..
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Moto kuryeler sanirim çete baska turlu 5 kisi birikemez oraya her zaman ki gibi güvenlik zaafı polis hala ayakta uyuyor çete oldukları bes belli bakalim baska kimin cani yaninca mudahale edicekler
    Cevapla
  • ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    evet ,haklılar niçin jeymis bond gibi bakıyor oda ....
    Cevapla
  • ceymis bond 6 ay önce Şikayet Et
    haklılar herkes kendi gibi baksın, ben gibi bakmasın!
    Cevapla
  • enes 6 ay önce Şikayet Et
    adama önce atar yapmışlar sonra 5 kişi saldırmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR