Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı yaya yaralandı

Pendik’te İBB’nin yol bakım çalışmasından dolayı tek şeride düşen caddede karşıya geçmeye çalışan kişiye İETT otobüsü çarptı. Yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2023 13:51 GÜNCELLEME 21.10.2023 13:51 GÜNCEL
Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı yaya yaralandı
Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı yaya yaralandı

Kaza, saat 12.30 sıralarında Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İBB’nin yol bakım çalışmasından dolayı tek şeride düşen yolda karşıya geçmeye çalışan yayaya caddede ilerleyen İETT otobüsü çarptı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yol çalışmasının tamamlanamamasından dolayı bölgede çok sayıda kaza olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR