AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan: Kudüs'ün de zincirlerini kıracağız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, ABD başta olmak üzere Batılı devletleri arkasına alan soykırımcı İsrail'e yönelik, "Nasıl Ayasofya'nın zincirlerini kırdıysak, Kudüs’ün de zincirlerini kıracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 22:39 GÜNCELLEME 25.10.2023 00:02 GÜNCEL
AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan: Kudüs'ün de zincirlerini kıracağız
AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan: Kudüs'ün de zincirlerini kıracağız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Hakan Han Özcan, "Hüzünlü, zor, çileli zamanlar yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta bu zalim dünya düzenini onların tam merkezinde, gözlerini içine baka baka ‘dünya 5’ten büyüktür’ diyerek Siyonist İsrail devletinin çökme, yağmalama  ve yaptığı soykırımları gerek haritalarla, gerekse çeşitli görsellerle gözlerinin içine baka baka haykırmıştır. Bugün bombalanan da ablukaya alınan da Gazze değildir. Bütün Müslümanlıktır. Cumhurbaşkanımız bir ‘one munites’ dedi ortalık karıştı. Nasıl Ayasofya’nın zincirlerini kırdıysak, Kudüs’ün de zincirlerini kıracağız inşallah. Müslümanların bir araya gelmesinden korkuyorlar. Müslümanların kıyama kalkmasından korkuyorlar. Cumhurbaşkanımız kazanamasın diye her şeyi yapıyorlar. Karabağ’da bunu gördüler. İki devletin bir araya geldiği zaman neler yapabileceğini tüm dünya gördü. Kardeşlerimiz orada bomba altında ama bu gazeteci müsveddeleri, tarihçi müsveddeleri buna sessiz kalıyor. Biz her zaman mazlumun yanındayız. Karabağ’da gözümüzün önünde soykırım yaptılar. Bosna’da soykırım yaptılar. Ama bugün birilerine inat Cumhurbaşkanımızın kendi bizzat kullandığı uçak Gazzeli kardeşlerimize yardım taşıyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor." diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırımda şehit olan mazlum ve mağdurlar için okunan Kur’an ile başlayan programa İlçe Başkanı Selim Akceylan, gençlik kolları, kadın kolları ve önceki dönem belediye başkanları ile birçok teşkilat mensubu katıldı. 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan toplantıda yaptığı konuşmada Siyonist bebek katili İsrail’in günlerdir Filistin’de gerçekleştirdiği soykırıma ilişkin net mesajlar verdi. Özcan, "Cumhurbaşkanımız bir ‘one munites’ dedi ortalık karıştı. Nasıl Ayasofya’nın zincirlerini kırdıysak, Kudüs’ün de zincirlerini kıracağız inşallah." dedi.

"GEZİ OLAYLARI İLE BAŞLAYAN SÜRECİ 15 TEMMUZ İLE SONLANDIRMAK İSTEDİLER"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Hüzünlü, zor, çileli zamanlar yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta bu zalim dünya düzenini onların tam merkezinde, gözlerini içine baka baka ‘dünya 5’ten büyüktür’ diyerek Siyonist İsrail devletinin çökme, yağmalama ve yaptığı soykırımları gerek haritalarla, gerekse çeşitli görsellerle gözlerinin içine baka baka haykırmıştır. Şu anda sistematik bir şekilde, Müslüman kardeşlerimiz ile Türk kardeşlerimiz ile bizi böldüler ve yönetmeye çalışıyorlar. Irak’a ‘Demokrasi getireceğiz’ deyip girenleri görüyorsunuz. ‘Arap Baharı’ diye başlatılan süreçte Libya’da aynı şekilde zor süreçlerden geçmiştir. Gezi olayları ile birlikte Türkiye’de başlayan süreci en son 15 Temmuz hain darbe girişimi ile sonlandırmak istediler ancak başaramadılar. Bu oyunları bozan bir yiğit adam ve arkasında duran Anadolu halkı olmuştur." İfadelerini kullandı.

"AYASOFYA’NIN ZİNCİRLERİNİ NASIL KIRDIYSAK KUDÜS’ÜN ZİNCİRLERİNİ DE KIRACAĞIZ"

Özcan, "Bizler hangi görevi yapıyorsak, hangi işi yapıyorsak en iyi yapmakla mükellefiz. Çeşitli oyunlarla yıkmaya çalıştıkları yiğit adam Hz. İbrahim gibi, haksızlık karşısında susmayan Hz. Hüseyin gibi dim dik durdu. Bugün bombalanan da ablukaya alınan da Gazze değildir. Bütün Müslümanlıktır. Cumhurbaşkanımız bir ‘one munites’ dedi ortalık karıştı. Nasıl Ayasofya’nın zincirlerini kırdıysak, Kudüs’ün de zincirlerini kıracağız inşallah. Bazı uluslararası basın yayın organları ve gazeteciler İsrail’e karşı duranların ve Filistin davasında mücadele edenleri karalamaya başladı. İsrail şu anda yaptığı algı ile gençleri kandırmaya çalışıyor. ‘Filistinliler toprak sattı’ diyerek insanların aklı ile alay ettiler. Ama düşünün toprak satan orada o zulme göğüs gerer mi? Kimisi bilerek kimisi de bilmeyerek ne yazık ki bu Siyonistlere hizmet ediyor. Müslümanların bir araya gelmesinden korkuyorlar. Müslümanların kıyama kalkmasından korkuyorlar. Cumhurbaşkanımız kazanamasın diye her şeyi yapıyorlar. Karabağ’da bunu gördüler. İki devletin bir araya geldiği zaman neler yapabileceğini tüm dünya gördü. Kardeşlerimiz orada bomba altında ama bu gazeteci müsveddeleri, tarihçi müsveddeleri buna sessiz kalıyor. Biz her zaman mazlumun yanındayız. Karabağ’da gözümüzün önünde soykırım yaptılar. Bosna’da soykırım yaptılar. Ama bugün birilerine inat Cumhurbaşkanımızın kendi bizzat kullandığı uçak Gazzeli kardeşlerimize yardım taşıyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın bu Siyonistlere karşı yürüttüğü mücadelede yalnız bırakmayacağız. Her zaman arkasında duracağız." şeklinde konuştu.

"BATIYI GÜZELLEYENLER BOSNA’YI KARABAĞ’I GAZZE’Yİ NEDEN GÖRMÜYOR"

Özcan şöyle devam etti;

"Biz geçtiğimiz günlerde Siyonistlerin kapısının önüne boş beşik bıraktık. Ama bunu kullandığımız sosyal medyalardan yayınlayamadık. Bunu bile engellediler. BM, NATO katliama sessiz kalıyor. Filistin’de hastaneler bombalandı, kiliseler bombalandı. Bunlar yapılırken ABD Başkanı İsrail’e desteğe gitti, Fransa desteğe gitti. Batıyı hala güzelleyen, medeni diyen, dost olabiliriz diyenler bu yaşananları, Bosna’da yaşanan tecavüzleri, Karabağ’da yaşanan soykırımları neden görmedi. Gazze’de ölen çocukları neden görmedi. Ölen çocuk ‘Aylan’ bebekse kimse ses yok. Ama kendi güvenliklerine, kendi çıkarlarına uymayan bir şey varsa ortalık ayağa kalkıyor. Bizler liderimize ve ülkemize bağlı olarak herhangi bir şekilde ırkçı, faşist bu gibi söylemlere ve düşüncelere girmeden doğruyu anlatmalıyız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tekrar Türk devletleri ve Müslüman devletleri ile birleşip özgür Kudüs’ü tekrar inşa edeceğiz."

"MİLLİYETÇİYİM DİYEN YAVAŞ’IN NE KADAR CHP’LİLEŞTİĞİNİ GÖRDÜK"

Yerel seçimlere ilişkin de konuşan Özcan, "Önümüzdeki yerel seçimlerde inşallah Ankara’yı Yavaş yavaş değil, hızlı hızlı hizmete kavuşturacağız. İnşallah önümüzdeki seçimde tekrar Ankara’yı AK Parti belediyeciliği ile buluşturup kaybettiği 5 yılı geri kazanacağız.  Milliyetçiyim diyen Yavaş TCG Anadolu’yu, İHA’ları, SİHA’ları diline doladı. Kendisinin de ne kadar milliyetçi olduğunu görmüş olduk. Yavaş ‘Ben milliyetçiyim dese de ne kadar CHP’lileştiğini gördük." dedi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Vatan Sevdalısı 6 ay önce Şikayet Et
    Belediyelerin Ne Kadar Önemli Olduğunu 15 Temmuzda Gördük
    Cevapla
  • Vatan 6 ay önce Şikayet Et
    İnşaAllah ve bu tez yakında olacak
    Cevapla
  • Elif 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah bütün zincirleri kıracağız
    Cevapla
  • cahit 6 ay önce Şikayet Et
    O zamana kadar Kudüs diye bir yer kalırsa
    Cevapla
  • sems 6 ay önce Şikayet Et
    Cehaletin bir başka boyutu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR