Talu çifti için yurt dışına çıkış yasağı getirildi

100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Talu çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2023 14:17 GÜNCELLEME 26.10.2023 14:18 GÜNCEL
Talu çifti için yurt dışına çıkış yasağı getirildi
Talu çifti için yurt dışına çıkış yasağı getirildi

Sosyal medyada tanınan Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun reklam bütçesine yatırım yapanlara yüksek kar vaat ederek çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilmişti. Talu çiftinin 100 milyon liralık dolandırıcılığın ardından yurt dışına kaçtığı da öne sürüldü.

Talu çifti tarafından dolandırıldığını söyleyenler ise Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek şikâyette bulundu. Şikayetler üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Talu çiftiyle ilgili şikâyet dilekçeleri adliyeye gelmeye devam ediyor. 

Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı yurt dışı çıkış yasağı talep etti. Talebi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği Talu Çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı verdi. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • aleyka 6 ay önce Şikayet Et
    Ben acımıyorum parasını kaptıranlara. Bedava para kazanma peşindeler.
    Cevapla
  • Burak-van 6 ay önce Şikayet Et
    Üç kağıtçı tipsiz yaratık para kaptiranlar size acimiyorum bu beki buna para veriyorsunuz hep çok para hırsı
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Dolandırılanlar, dolandırıldıklarıyla kalsınlar. Savcılar bunlar için ne diye uğraşsınlar? Bunun ve bunun gibilerin yüksek kar peşinden koşarken iyiydi de, şimdi kuş uçunca mı akılları başlarına geldi. Çark istedikleri gibi dönseydi, devlete müracaat edip yasal vergilerini mi vereceklerdi? Paralarını verirlerken devlete mi danıştılar? Alıklar olmasa iş kalmaz açıkgözlere. Yallah...
    Cevapla
  • prusa16 6 ay önce Şikayet Et
    ya aklınız yok oğlum sizin hiç zengin dolandırılırmı bu ülkede zengini dolandırırsan adamın peşine düşüp duman ederler fakiri dolandıracan oğlum fakiri o zaman kimse seni ellemez fakir i dikkate alan mı var bak marketler bir senedir sohbet grupları kurup fiyat belirleyip vatandaşı duman ettiler fiyatları durduk yere 5 e 10 a katladılar yetkililerden sesini çıkartıp birşey dedimi demez
    Cevapla
  • İskender 6 ay önce Şikayet Et
    Bursaya prusa diyenin akıl satması ne kadar da içler acısı..
    Cevapla
  • yeke 6 ay önce Şikayet Et
    Bedava peynir ancak fare kapanında olur. Dolandıranları ödüllendirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR