Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: Filistinli çocuklara 'Holokost' uygulanıyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2023 12:03 GÜNCELLEME 01.11.2023 12:03 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: Filistinli çocuklara 'Holokost' uygulanıyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: Filistinli çocuklara 'Holokost' uygulanıyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef aldığı saldırılara ilişkin İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu. İsrail’in Filistinli çocukları, sivilleri, camileri, okulları ve hastaneleri bombaladığını vurgulayan Topçu, Filistinli çocukların uğradığı zulme dikkat çekti. Topçu, “Asrımızda Filistinli çocuklara jenosit uygulayan Netanyahu ve yandaşlarının ruh ikizleri olan Hitler de yaklaşık 6 milyon Yahudi ile birlikte 90 milyona yakın insanın ölümüne neden olmuş ve intihar etmeden önce cesedinin yakılmasını emretmişti” dedi.

“NETENYAHU HÜKÜMETİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA ‘HOLOKOST’ UYGULUYOR”

Her dil ve dinden insanın İsrail’in katliamlarına dur demesi gerektiğini belirten Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR