Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek hakaret eden şüpheli tutuklandı

Gayrettepe'deki bir camide imamın ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşan şüpheli, tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2023 22:01 GÜNCELLEME 11.11.2023 22:02 GÜNCEL
Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek hakaret eden şüpheli tutuklandı
Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek hakaret eden şüpheli tutuklandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu.

Gayrettepe'de bulunan Hacı Nimet Özden Camii'nde Cuma namazı sırasında İmam'ın Atatürk'e dua etmesine tepki gösteren Ahmet Bostancı camiden ayrıldı. Yolda yürürken video çeken Bostancı, Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret etti.

ATATÜRK'E HAKARET EDEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Bostancı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Ümraniye'de yakalanarak gözaltına alınan Bostancı polis merkezine götürüldü.

Bostancı'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

KAYNAK : AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • zafergülten 5 ay önce Şikayet Et
    bence bu vatanı seven bir kişi Atatürk e dil uzatmaz,yahu Atatürk olmasaydı belki şu an vatan toprakları düşman eğemenliği altında,bizde esir gibi yaşıyor olacaktık,eğer öldürmeyip sağ bırakırlarsa.ve birde bugün Avrupa uygarlığını,sanayileşmeyi,teknolojiyi yakalamışsak buda Atatürk sayesinde.yoksa geri kalmış bir ülke olacaktık.
    Cevapla
  • EŞREF 5 ay önce Şikayet Et
    Yazık olmuş çocuğa.Saçma sapan kanunları kaldırın artık.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kaldırın koruma kanununu..seven sevsin sevyende mecbur degil
    Cevapla
  • Misafir 1 5 ay önce Şikayet Et
    Bu milletle dalga geçiyorlar. Madem bu kişi o kadar güzel işler yaptı. Niçin kanun çıkarıp koruyorsunuz. Bırakın gerçekler ne ise konuşulsun. Herkes öğrensin karar versin . İyimi yaptı kötümü
    Cevapla
  • Turan 5 ay önce Şikayet Et
    Bu imam keşke atatürk zamanında yaşasaymış, o zaman görürmüş anyayı gonyayı. Bakalım o imamı sağ bırakıyorlar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR