Bahar ve Nihal Candan kardeşler kara para aklama suçundan tutuklandı

İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2023 19:21 GÜNCELLEME 16.11.2023 20:50 GÜNCEL
Bahar ve Nihal Candan kardeşler kara para aklama suçundan tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler kara para aklama suçundan tutuklandı

Son dakika haberleri: Bahar ve Nihal Candan kardeşler kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan sinir krizi geçirerek ağladı. Bahar Candan ise cezaevine sevk edilirken "Suçlular dışarda ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" dedi.

SUÇ ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMA VE MAL VARLIĞI DEĞERLERİNİ AKLAMAKTAN SUÇLU BULUNDULAR

“Suç örgütüne üye olma” ve “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve beraberindeki şüpheli Hacı İsrafil S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliye’sine getirilmişti.

Nöbetçi savcılıktaki işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifade işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan ağlama krizine girerek “lütfen istemiyorum” diye bağırdı. Kardeşi Bahar Candan’ın ise “ne yapacağız ya” diyerek ağladığı görüldü. Bahar Candan cezaevine sevki esnasında "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" dedi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ünlü okduğunuz için bir 30 yıl yatın
    Cevapla
  • Vatandaş ! 7 ay önce Şikayet Et
    Tarif ettiği suçluları da bulup yakalayın ! aynı yere kapatın !
    Cevapla
  • Fehmi 7 ay önce Şikayet Et
    Nesi ünlü bunların. Üç beş takipçisi olan ünlü olmuş. Hepsinin nasıl ünlü olduğu gerçek yüzleri ortaya çıktıkça şimdi acaba ne yapacak diğer sözüm ona fenomenler.
    Cevapla
  • Galip 7 ay önce Şikayet Et
    Cezaevinin de ünlü görme hakkı var...
    Cevapla
  • Tekin 7 ay önce Şikayet Et
    Mantar gibi bittiniz bee, milletin tüm değerleri ile alay ederken gülüyodunuz. Daha yargı var erken konuşmamak gerek ama umarım ders alırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR