Mustafa Çelik'in kayınvalidesi Nuriye Hüküm son yolculuğuna uğurlandı

Kanal7 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik’in kayınvalidesi ve İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik’in anneannesi Nuriye Hüküm son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 13:36 GÜNCELLEME 23.11.2023 14:38 GÜNCEL
Mustafa Çelik'in kayınvalidesi Nuriye Hüküm son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Çelik'in kayınvalidesi Nuriye Hüküm son yolculuğuna uğurlandı

Kanal7 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik’in kayınvalidesi ve İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik’in anneannesi Nuriye Hüküm bugün son yolculuğuna uğurlandı.

94 yaşında hayatını kaybeden Nuriye Hüküm'ün cenaze namazı öğlen Eyüpsultan Camisi'nde kılındı. Cenazesi öğle namazından sonra Kilyos mezarlığında defnedildi.

Cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüp eski Belediye Başkanı Ahmet Genç, Önceki dönem İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, İlahiyatçı Programcı Prof. Dr. Mustafa Karataş, Kanal7 Medya Grubu Mali İşler Daire Başkanı Harun Kapıyoldaş, Kanal7 Medya Grubu İnsan Kaynakları Daire Başkanı İlker Yılmaz, Kanal7 Haber Daire Başkanı Mehmet Yazıharman, Z3 Genel Müdürü Ali Arslan, Dijuvu Genel Müdürü İhsan Aydın, İnsan Kaynakları Müdürü Nevzat Özkan, Ülke TV Haber Müdürü Ayhan Yağızer, ÜLKE TV Haber Müdür Mustafa Yıldız ve Kanal7 ailesinden çok sayıda isim katıldı.


SENA NUR ÇELİK'TEN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM: HİKMETİYLE RUHUMU AYDINLATAN, GÖZÜMÜN NURU...

Anneannesinin vefatının ardından sosyal medyadan paylaşım yapan İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik, "Beni ninnileriyle masallarıyla büyüten, hikmetiyle ruhumu aydınlatan, gözümün nuru, kalbimin huzuru, sırdaşım, en kıymetlim, anne yarım..." ifadelerini kullandı.

Çelik, anneannesi hakkında şunları yazdı: 

"İnsan yaşadıkça, günler birbiri ardına geçtikçe, büyük bir özlem biriktirirmiş meğer. Günlerin köpüğü kalktığında insan kalbine bakarmış anlamak için sahip olduklarını. Önce babaannem, sonra dedem ve şimdi de nefesi cennet kokan anneannemi dar-ül bekaya uğurladım. Döndüm ve kalbime baktım. Hasret kaplamış her köşesini. Onlar ötelerin dilini konuşurdu, ebediyet ile aramızda bir tül perde gibi, bir duanın rüzgarında havalanıp uhrevi bir koku, tat ve ses taşırlardı bizlere.



Anneannem bir merhamet bulutu gibi bu dünyanın kızgın güneşi ile aramıza girip ruhumuza rahmani bir serinlik verirdi. Dünya ne kadar hızlı dönerse o kadar sabırlı, dert ne kadar çoksa o kadar şifalı, zorluk ne kadar çetinse o kadar fedakardı. Dualar ağzında şeker gibi erir, imanı ilham verirdi. Sevmeyi, inanmayı, direnmeyi ondan öğrendim. O benim kalbimin öğretmeniydi. Çok üzgünüm ve acımızı omuzlayacak dostlarımızı haberdar edecek takati zor bularak, mekanı cennet, makamı ali, efendimize komşu olmasını dilediğim anneneciğimden fatihaları esirgememenizi rica ediyorum."

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Öğretmen 8 ay önce Şikayet Et
    Torunu Sena Nur Çelik yani Mustafa Çelik’in kızı üsküdar amerikan kolejinde okumuş ve Akparti milletvekili olmuş,oldukça donanımlı biri.İngilterede hukuk okurken ve lisede tesettürlümüydü acaba ?
    Cevapla
  • Azade 8 ay önce Şikayet Et
    Evet lisede de mücadele verdi. Türkiye’de tesettürlü okuyabilseydi zaten İngiltere’ye gitmesine de gerek kalmazdı..
    Cevapla
  • Osmanlı Torunları 8 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allahhım Gani Gani Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun iki cihan servetine komşu olsun cennette Amin kederli Ailesine Sabrı cemil versin yüce mevlam Amin Amin
    Cevapla
  • Alphan İnan 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın rahmet ve mağfireti muhterem hacı annemizin üzerine olsun.Mustafa bey ve necip ailesinin başı sağ olsun.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun
    Cevapla
  • E R O L 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Ameliyle muamele eylesinnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR