Bingöl'de 2 yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, 2 noktada kontrolden çıkarak devrilen 2 yolcu otobüsündeki 22 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 06:20 GÜNCELLEME 20.11.2023 11:05 GÜNCEL
Bingöl'de 2 yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de 2 yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kaza, gece saatlerinde Karlıova ilçesinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 12 AJ 444 plakalı yolcu otobüsü, Karlıova-Erzurum karayolu Boncukgöze köyü mevkiinde, kar ve karla karışık yağmurun etkili olduğu yerde devrildi. Kazada otobüsteki 15 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Diğer kaza ise, Karlıova-Erzurum karayolu Dörtyol köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 42 ARG 61 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda devrildi. Kazada otobüsteki 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Gasap haydo 5 ay önce Şikayet Et
    ne demeye devrilmiş?
    Cevapla
  • AHMED 5 ay önce Şikayet Et
    Şöförler kesinlikle denetlenmiyor başkasının takosuyla yollarına devam ediyorlar ileri derecede uykusuzlar.
    Cevapla
  • Recep IŞIK 5 ay önce Şikayet Et
    AH YAVRUM benim KAPTAN ve MAKİNİSTLERİM AH!Yüce Yaratan sizlerin yar ve yardımcılarınız olsun o kadar MEŞAGGAT ve ZORLUKLARLA VELİ NİMETİNİZ yolcularınızı evlerine ve ailelerine kavuşturmak için ÖZVERİ ile ÇALIŞIRKEN böyük bir kaza geçirdiniz. ALLAH CC.dan yaralılarımıza ve size AÇİL ŞİFALAR diler,sizleri YÜCE YARATAN ULU ALLAH CC.na emanet ediyorum sevgili ve değerli KAPTAN ve MAKİNİSTL
    Cevapla
  • isim şaşırtmadı 5 ay önce Şikayet Et
    Ahiret hazırlığını tamamlamış olan Metro Turizmi kullansın
    Cevapla
  • Sedat Antalya 5 ay önce Şikayet Et
    Benim dikkatimi çeken, Her iki kazanın da sürücülerinin bilinmiyor olması,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR