Erzurum'da acı olay: Sokak ortasında cesedi bulundu

Erzurum'un Aziziye ilçesinde Kasım Yılmaz (51), sokak ortasında ölü bulundu. Yılmaz'ın cenazesi ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2023 10:39 GÜNCELLEME 24.11.2023 14:29 GÜNCEL
Erzurum'da acı olay: Sokak ortasında cesedi bulundu
Erzurum'da acı olay: Sokak ortasında cesedi bulundu

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi Ferah Camii Sokak'ta dün, 23.30 sıralarında bir kişinin yerde hareketsiz yattığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bu kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölen kişinin Kasım Yılmaz olduğu saptandı.



Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından vücudunda darp izine rastlanmayan Yılmaz'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Diyor ya koca koca yunus , bir garip ölmüş diyeler diye evet ecel ne zaman nerde nasıl geleceği belli olmaz . Her an hazırlıklı olmalıyız . Rabbim imanla ölmeyi nasip etsin amin .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR