Adliyede yakalanan sahte savcı tutuklandı

Şanlıurfa Adliyesi'nde, sahte kimlikle kendisini savcı olarak tanıtıp cezaevindeki yakınlarının işlerini hızlandırmaya çalışan zanlı yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2023 18:38 GÜNCELLEME 28.11.2023 18:38 GÜNCEL
Adliyede yakalanan sahte savcı tutuklandı
Adliyede yakalanan sahte savcı tutuklandı

Kendisini Cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak Şanlıurfa Adliyesi'ne gelen A.P. isimli şüpheli, cezaevi savcısıyla görüşme talebinde bulundu.

Cezaevi savcısıyla görüşmesinde kendisini Ankara'da görev yapan Cumhuriyet savcısı olarak tanıtan A.P, ceza infaz kurumunda olan dayısı M.K'nın işlemlerini hızlandırıp hızlandıramayacağını sordu.

Cezaevi savcısı, hareketlerinden şüphelendiği A.P'den kimliğini göstermesini isteyerek, görevine dair detaylar öğrenmek istedi.

Sahte kimliği gösteren şüphelinin çelişkili beyanlarda bulunması üzerine cezaevi savcısı, başsavcılığa bildirdi. Yapılan araştırmada, A.P'nin sahte kimlik kartı kullandığı tespit edildi.

Adliyede görevli polisler tarafından gözaltına alınan zanlı, savcılıktaki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Böyle piyasada daha kimler vardır Allah bilir.
    Cevapla
  • celik 5 ay önce Şikayet Et
    simdi akrabalariyla yatsin cikarmayindisari
    Cevapla
  • Deli D U R M U L 5 ay önce Şikayet Et
    BU EN BÜYÜK demiyorum EN BÖYÜK SAHTEKARI İÇERİ ATIN DAHA DA ÖMRÜ BİLLAH dışarı çıkmasın,ÇIKAMASIN.Beni de böyle bir SAHTE SAVCI dolandırdı paralarımı alıp gitti.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    helal olsun devletimin Cumhuriyet Savcısına.... bu kansızı dolandırıcılıktan değil terörden yargılamalı...
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke koynunda 3 yıl yatan sahte hakimi tanımayan savcılar da gördü. Baya bir gelişme var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR