Eskişehir'de belediye otobüsleri çarpıştı: 14 yaralı

Eskişehir'de 2 belediye otobüsü ile 1 karavanın karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 14 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2023 22:16 GÜNCELLEME 09.12.2023 22:16 GÜNCEL
Eskişehir'de belediye otobüsleri çarpıştı: 14 yaralı
Eskişehir'de belediye otobüsleri çarpıştı: 14 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Eskişehir-Afyonkarahisar yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kar yağışı ve tipinin etkisini gösterdiği yolda Özgür Metin Y. idaresindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 EBB 179 plakalı halk otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak kendi etrafında dönmeye başladı.

3 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Savrulan 26 EBB 179 plakalı halk otobüsü, karşı şeritten gelen Aykut B. idaresindeki 06 CRJ 562 plakalı karavana ve Hüseyin Ş. idaresindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 BL 511 plakalı halk otobüsüne çarptı. Kazada 3 araç da kullanılmaz hale gelirken, Eskişehir-Afyonkarahisar yolu kısmi olarak trafiğe kapandı.

14 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 14 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Otobüslerde az yolcu olması büyük bir faciayı önlerken, adeta can pazarı yaşandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan, 26 EBB 179 plakalı otobüsün sürücüsü Özgür Metin Y.'nin ve aynı otobüste yolcu olarak bulunan Veli A.'nın durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR