Bursa'da depremin ardından beliren ışık korku oluşturdu

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde dün gece yaşanan depremin 40 dakika ardından kaydedilen esrarengiz ışık görüntüsü paniğe yol açtı. Işığın sebebi ise araştırma konusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2023 19:48 GÜNCELLEME 10.12.2023 19:50 GÜNCEL
Bursa'da depremin ardından beliren ışık korku oluşturdu
Bursa'da depremin ardından beliren ışık korku oluşturdu

Bursa'da geçen hafta Gemlik Körfezi ile Mudanya ve Bursa'nın merkez ilçelerinde yoğun hissedilen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından yeni depremler yaşanıyor.

Gemlik ilçesinde dün 3,2 büyüklüğünde, Nilüfer ilçesinde dün gece 22.59'da 2.6 büyüklüğünde depremler yaşandı.

Nilüfer'deki depremin 40 dakika sonrasında yaşanan ışık patlaması ise paniğe yol açtı. Vatandaşların araç kamerası, işyeri kamerası ve ev kameralarında kaydedilen ışık görüntüsü heyecana yol açtı.

Işığın sebebi ise araştırma konusu oldu.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Cesur 10 ay önce Şikayet Et
    Yorumları okuyunca benim İnsanlarımın hepsi bilim adamı olmuş Maşallah hepinize :):)
    Cevapla
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    abd köpeğinin işidir
    Cevapla
  • savo59 10 ay önce Şikayet Et
    haala harp diyen okumamışlar varr ya bilim adamları ışığın kaynağını buldu depremde iki kayanın birbirine sürtünmesinden boşalan enerji kaynağı bunu öngöremiyorsanız ya beyniniz haarple yıkanmış ya da sağdan soldan duyduklarınıza inanıyorsunuz
    Cevapla
  • SABIRLI 10 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun doğa enerjisini barındıran hava toprak katmanları olsun bu ve benzeri hadiselerin görülebilmesi gayet olağan bir durumdur.Faylarda şiddetli sesle patlamalar dahi görülebilmekte.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Deprem olacak acil büyükşehirleri boşaltın. Herkes memleketine dönsün. Öleceksiniz ula
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR