İzmir'de yüksek kar vaadiyle 100 milyon TL'lik vurgun

İzmir'de kendisini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıtan bir kadının, yüksek kar vaadiyle yaklaşık 50 kişiden topladığı 100 milyon lirayla kayıplara karıştığı ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2023 20:03 GÜNCELLEME 13.12.2023 21:38 GÜNCEL
İzmir'de yüksek kar vaadiyle 100 milyon TL'lik vurgun
İzmir'de yüksek kar vaadiyle 100 milyon TL'lik vurgun

İzmir'in Tire ilçesinde iddiaya göre, kendisini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıtan Betül G., yüksek kar payı vaadiyle vatandaşlardan para topladı.

Parayı işleterek kazanç sağladığı ileri sürülen Betül G., başlangıçta kar paylarını ödedi. Her geçen gün para topladığı kişilerin sayısı artınca Betül G., bir süre sonra kar payı ödemelerini kesti.

Bunun üzerine 50'den fazla kişi, dolandırıldıkları gerekçesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, şikayetçi oldu.

Para topladığı kişileri yaklaşık 100 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen Betül G., birkaç kez polis tarafından gözaltına alındı, ancak savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Şikayetçilerin sayısının giderek artması üzerine Betül G.'nin ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.

KAYNAK : DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • M.Tevfik 4 ay önce Şikayet Et
    Ticaret yapmışlar kaybetmişler.
    Cevapla
  • Svs 4 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum
    Cevapla
  • DARK 4 ay önce Şikayet Et
    Bu dolandırıcılık değildir. Alan veren razı.
    Cevapla
  • M.Akif 4 ay önce Şikayet Et
    Millette ne para varmış arkadaş.
    Cevapla
  • egeden... 4 ay önce Şikayet Et
    bu ülkede savcılık yargı ne iş yapar ve hangi kafa ya da bilgiyle bu kişiler serbest bırakılır. Oturdukları kibirli makamlarıyla yargı kurumu bu ülkenin başındaki en büyük siyonist belasıdır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR