Son dakika: Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2023 01:33 GÜNCELLEME 18.12.2023 11:06 GÜNCEL
Son dakika: Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Son dakika: Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika deprem haberleri: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 01.15'te Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

KELKİT'TEKİ DEPREM ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

AFAD'da yer alan son dakika verilerine göre, başta Bayburt olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremin derinliği 15.03 kilometre olarak ölçüldü.

Deprem Kelkit’e 68 kilometre mesafedeki Erzincan merkezde de hissedildi. Erzincanlı vatandaşlar kısa süre panik yaşadı. Yaşanan depremde Erzincan sınırlarında herhangi can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

GÜMÜŞHANE VALİSİ TANRISEVER'DEN AÇIKLAMA

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçesinde meydana gelen 4,3 şiddetindeki depremde ilk etapta olumsuz bir durum olmadığını, saha tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Tanrısever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gümüşhane Kelkit merkezli 4,3 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk etapta karşılaşılan olumsuz bir durum yoktur. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Jeol.Müh. Behzat G. 4 ay önce Şikayet Et
    Kelkit/Gümüşhane ile ilgili uzman haberi göremedim. Kelkit te ml:6.5 civarı bir deprem olursa, Erzincan etkilenir ve zayıf zeminlerde ml:5.5-6.0 merkezli hisseder.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Gümüşhane’de korkutan deprem, İstanbul,da korkutan deprem, falan yere, fişman yerde korkutan deprem, korkmuyoruz, korkmuyoruz, korksak tetbir alırız, Ağustos böceği gibi ötmeden başka birşey yapmıyoruz....
    Cevapla
  • Jeol.Müh. Behzat G. 4 ay önce Şikayet Et
    17/12/2023 Çınarcık çukuru saat 23:53 olan ml:4.1 deprem sonrası ntv canlı haberde, KOÜ akademisyeni Prof. Şerıf BARIŞ "..., depreerin önceden belirlenmesi konusunda çalışmalar yapmaktayız, ..." dediler. Umudumuz ...
    Cevapla
  • Jeol.Müh. Behzat G. 4 ay önce Şikayet Et
    2000 'lı yılların başında bukadar bilem konuşmuyorduk. Hep beraber...
    Cevapla
  • Maraşlı 4 ay önce Şikayet Et
    Hakkın ve adaletin olmadığı Liyakat yerine torpilin olduğu Faizin fuhuşun normal görüldüğü, alabildiğine yerleşime uygun olmayan arazilerin belediyelerce yerleşime açıldığı, çürük bina yapıp pahalıya satıldığı velhasıl İslamın yasakladığı ne varsa bizde var 50 bin vatandaşımızı depremde kaybettik ama hâla aklımızı başımıza almadık
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbim dogal afetlerden koru yarabbim
    Cevapla
  • Kahramanmaraş li 4 ay önce Şikayet Et
    deprem cok zor valla geceleyin ansızın yakaliyor Allah yardımcımiz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR