Banyoda doğum yaptı ve bebeği apartman boşluğuna attı

Şişli'de evinin banyosunda doğum yapan 22 yaşındaki K.K., ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini banyo penceresinden bina boşluğuna attı. Bebeğin cesedi 20 gün sonra koku üzerine bina sakinleri tarafından bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2023 19:34 GÜNCELLEME 19.12.2023 19:44 GÜNCEL
Banyoda doğum yaptı ve bebeği apartman boşluğuna attı
Banyoda doğum yaptı ve bebeği apartman boşluğuna attı

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü 16.00 sıralarında Yayla Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre 22 yaşındaki Kader K. isimli kadın erkek arkadaşından hamile kaldı. Hamileliğinin 7. ayında evinin banyosunda tek başına doğum yapan Kader K., bebeği, üçüncü katta bulunan evlerinin banyo penceresinden bina boşluğuna attı.

20 gün sonra koku üzerine apartman boşluğuna inen bina sakinleri ölü bebeği fark ederek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kader K. ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen Kader K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK : DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • kadir 4 ay önce Şikayet Et
    Zalim kadın vicdansız
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Batının ve değerlerinin insanlara dayattıkları işte böyle hayatlar.bizler ülkemizi ve elimizin yetiştiklerini koruyalım inşallah
    Cevapla
  • zeki 4 ay önce Şikayet Et
    Haklisin kardesim evlenmeye gelince çocuk sinaya gelince genç
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Genç yaşta evlendirmek mi, yoksa evlilik dışı yaşamaya özgürlük deyip meşrulaştırmak mı? Hangisi doğru? Şu olaya bakınca cevap ortada.
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    22 yaş gençse gerçek gençler bebek oluyor herhalde. Diğer dediklerin çok doğru ama. İnsanları evlilikten soğuturken zinaya teşvik ediyorlar. Nafaka olsun yok yaşı küçük diyerek yok okusun mesleğini eline alsın diyerek toplumun geleceğini gavurlaştırdılar iyiden iyiye. Çözüm basit aslında. İslama göre yaşamak. Gidişat farklı olsa da İnşallah o günleri görürüz.
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Namusuyla evlenen 18 yaş altı kızlar için bas bas bağıranlar gayri meşru işlere neden susuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR