Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yüksek getirisi olan fon vaadiyle para topladığı kişilerden olan Emre Belözoğlu, yaşananların ardından konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2023 13:05 GÜNCELLEME 21.12.2023 13:45 GÜNCEL
Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması
Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, Emre Çolak, Galatasaraylı Fernando Muslera, Semih Kaya ve bazı iş insanları yüksek getirisi olan fon vaadiyle bankacı Seçil Erzan’a para kaptırmıştı. Yaşanan dolandırıcılık olayı sonrası Seçil Erzan tutuklanırken olaya ilişkin dava sürüyor.

4 MİLYON 292 BİN DOLAR KAPTIRDI

Yaşanan olayda mağdur olan kişilerden olan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu yaşananlara ilişkin olarak Halk TV’ye konuştu. Erzan'a 4 milyon 292 bin dolar para Belözoğlu, Seçil Erzan ile bir kere görüştüğünü ve durumdan şüphelenip olayı ortaya kendisinin çıkardığını iddia etti.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Polisleri ve müfettişleri kendisinin çağırdığını kaydeden Belözoğlu, “Dolandırılma konusuna girmişken gerçekten Seçil Erzan’ın tezgahında Fatih Terim’in rolü olmadığını mı düşünüyorsunuz?” sorusuna da yanıt verdi.

'OLAYI BEN PATLATTIM'

Belözoğlu şunları söyledi:

“Ben Fatih Terim’in bu işin içinde bilerek kalmayacağını düşünüyorum. Fatih Terim’in benim gibi bunun bir fon olduğunu düşünerek bu işe girdiğini düşünüyorum. Onun dışında benim de diğerlerinin de nizama aykırı bir durumu varsa mahkemede bunun hesabını verelim. Ben bu kadınla bir kere görüştüm. Kadın bana ikinci imzayı attı. Aynı bankaya gidip ‘bu imzanın gerçekliği var mı?’ diye sorgulattım. Şimdi herkes ‘Seçil Erzan dosyasını ben patlattım’ diyor ya. Olayı ben patlattım. Ben gittim bankaya. Polisleri, müfettişleri ben çağırdım. Olayı ben çıkardım ortaya.”

 EMRE BELÖZOĞLU: VERMİŞ OLDUĞUM HİÇBİR PARAYI GERİ ALAMADIM

Belözoğlu, savcılığa verdiği ifadesinde, yüksek faiz getirisine nasıl ikna olduklarını ve ne kadar yatırdıklarını açıklamıştı.

Belözoğlu, “Bu zamana kadar vermiş olduğum hiçbir parayı geri alamadım” demişti.

Emre Belözoğlu, 1 milyon 492 bin dolar parasını Bahçekapılı Denizbank şubesinde elden teslim etti. Ardından Belözoğlu’nun tekrar gönderdiği 1 milyon 400 bin dolar parasını Bahçekapılı bu kez Seçil Erzan’a kendi ofisinde elden teslim etti.

18 Mart'ta ise Belözoğlu 400 bin dolar parasını şoförü A.A. aracılığıyla Denizbank Genel Müdürlük binası önünde elden teslim etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 103 TÜMÜ
  • Mahkemeyi bekliyorum 4 ay önce Şikayet Et
    Bu olayda bu fona para yatıranlara banka ödeme yaparsa, bende hemen bir banka müdürü ile anlaşıp 8 veya 10 arkadaşımı olaya dahil edip biz çarşıda pazarda çorbacı tatlıcıda 45 milyon dolar yatırdık bize bu parayı ödeyin diyeceğim.
    Cevapla
  • Başkan 4 ay önce Şikayet Et
    Banka müdürüde gel seninle anlaşalım diyor zaten.
    Cevapla
  • Konyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Denizbank'ın önünde. İçinde değil.bir gariban 100 dolar istese vermezler
    Cevapla
  • Cemalettin KILIÇ 4 ay önce Şikayet Et
    İşsizlik in bu kadar çok olduğu bir ülkede bu verilen paralara daha çok futbolcu istihdam edilir...
    Cevapla
  • Okumayı sev 4 ay önce Şikayet Et
    Tam böyle değilde oynanan futbol ve uluslararası başarıya baktığımda, bunlara benzer tezgahlar olacağını, arkadaşlarımıza yıllar öncesinde anlatmıştım....bence bu bilinip açığa çıkan, da bilinmeyen ve duyulmayan nekar yanlış isler var Allah bilir....futbol seyretmeyi bıraktım,
    Cevapla
  • Mucahit 4 ay önce Şikayet Et
    Fatih terim ve İbrahim tatlı sesin imparator olduğu bir ülkeden çok fazla bir şey beklememek lazım Nedense hiç şaşırmadım bunlar kan emiciler insanlar artık uyansın
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum sana kardaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR