Elazığ'da iş yerine ait depoda yüklü miktarda tarihi eser ve mühimmat ele geçirildi

Elazığ'da iş yerine ait depoda tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen sikke, obje ile silah ve mühimmat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. İş yeri sahibinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2023 19:20 GÜNCELLEME 21.12.2023 19:20 GÜNCEL
Elazığ'da iş yerine ait depoda yüklü miktarda tarihi eser ve mühimmat ele geçirildi
Elazığ'da iş yerine ait depoda yüklü miktarda tarihi eser ve mühimmat ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbari çalışmalar sonucu silah kaçakçılığına yönelik bir iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerinin deposunda yapılan aramada 7 ruhsatsız tabanca, 3 bin 393 fişek, 197 tarihi eser niteliğinde sikke ve 13 obje ele geçirildi.

Gözaltına alınan iş yeri sahibinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK : AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    butun bu isleri 1 supheli mi yapti yani.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR