Şehitlerimizin acısını KKTC de paylaştı: Ersin Tatar'dan başsağlığı mesajı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerlerimizle ilgili başsağlığı temennilerini ileten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2023 00:03 GÜNCELLEME 23.12.2023 00:55 GÜNCEL
Şehitlerimizin acısını KKTC de paylaştı: Ersin Tatar'dan başsağlığı mesajı
Şehitlerimizin acısını KKTC de paylaştı: Ersin Tatar'dan başsağlığı mesajı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin acısının Kıbrıs Türklerinin acısı olduğunu vurgulayarak, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırı sonucunda şehit düşen kahraman Türk askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC'nin her zaman ve her koşulda ana vatan Türkiye'nin yanında olduğunu sözlerine ekledi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada 6 askerimizin şehit olduğunu, 1 askerimizin yaralandığını duyurmuştu. Bakanlık, teröristlerin kaçış istikametine yönelik düzenlenen hava harekatında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

MSB kahreden haberi duyurdu: 3 askerimiz şehit oldu, 4 asker yaralandıMSB kahreden haberi duyurdu

 

KAYNAK : AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 2
  • Konyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun cumhurbaşkanı sayın Ersin tatardan önceki cumhurbaşkanı olsaydı zil takıp oynardı
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Paylaşması zaten sorun olır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR