Dilencilerden Kadıköy'de çöpten yemek yeme numarası!

Karaköy'de çöpten yemek yeme numarasıyla duygu sömürüsü yapan yabancı uyruklu dilenciler zabıta ekiplerince yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2023 09:33 GÜNCELLEME 24.12.2023 10:11 GÜNCEL
Dilencilerden Kadıköy'de çöpten yemek yeme numarası!
Dilencilerden Kadıköy'de çöpten yemek yeme numarası!

Karaköy'de farklı noktalardaki çöp konteynerlerinin yanında bekleyen yabancı uyruklu kadın dilenciler, yanlarında getirdikleri yiyecek dolu poşetleri açarak içindekileri yemeye başladı. Dilenci kadınların, yemekleri çöpten çıkarmış gibi gösterip duygu sömürüsü yaptıkları ve bu şekilde haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

Konuya ilişkin çevredekilerin ihbarıyla harekete geçen Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü Huzur Ekibi ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dilencilerin bulunduğu yere geldi. Suçüstü yakalanan 4'ü çocuk 8 dilenci, cezai işlemleri yapılmak üzere Kasımpaşa'daki Zabıta Müdürlüğü'ne götürüldü. Dilencilerden birinin kucağında 1 aylık bebeğinin olduğu öğrenilirken, dilencilere 617'şer lira cezai işlem uygulandı.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • ÖMER 4 ay önce Şikayet Et
    Sınır dışı etsenize yabancılarsa.
    Cevapla
  • Brhm 4 ay önce Şikayet Et
    Biz millet olarak her türlü insanlığımızı yapıyoruz, misafirperverliğimizi gösteriyoruz. Ancak bunu istismar edenleri, ülkemizin ve milletimizin imajını kötülemeye yönelik bu görüntüleri tasvip etmiyoruz. Bunlar ve bunun gibilerin sınır dışı edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    merhamet duygularımızın katilleri...
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Darısı samsun da kilerin başına
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Halkın yardım duygularını sömüren bu ve bu gibi parazitleri derhal sınır dışı edilmeli. Zaten başımızda yeterinden fazlası var. Acıma acınacak duruma düşersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR