İstanbullunun trafik çilesi bitmiyor: "Sana oy vermez olaydık" isyanı

İstanbul'da trafik çilesi bitmek bilmiyor. Her sabah aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıkan bir İstanbullu vatandaş sosyal medyadan İmamoğlu'na tepki gösterdi, "Sana oy vermez olaydık" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2023 10:40 GÜNCELLEME 27.12.2023 13:59 GÜNCEL
İstanbullunun trafik çilesi bitmiyor: "Sana oy vermez olaydık" isyanı
İstanbullunun trafik çilesi bitmiyor: "Sana oy vermez olaydık" isyanı

İstanbul'da her geçen gün artan İETT otobüslerinin sefer iptalleri, gecikmeleri ve arızaları vatandaşları bıktırdı. 

Sosyal medyadan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren bir vatandaş, "Her sabah 13B'de insanların rezilliği. Sana oy vermez olaydık" ifadelerini kullandı. 

İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!İstanbul'da İETT'den bilindik manzara: Yandı, çarptı, yolda kaldı!

İstanbul’da metrobüs duraklarında yoğunlukİstanbul’da metrobüs duraklarında yoğunluk

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • Kasım Arslan 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar daha iyi günleriniz İstanbullular böyle giderse eve bile gidemezsiniz tabana kuvvet nasılsanız öyle yönetilirsiniz.
    Cevapla
  • Battal Gazi 4 ay önce Şikayet Et
    Vallahi billahi verilen oylara yazık oldu bir üst geçidi yaklaşık 2 yılda yapıyorlar aynı sürede reis 3 dağ delip yol yapıyor Aradaki fark büyük bu tembellik bu aymazlık devam ettikçe CHP daha 400 yıl iktidar miktidar olamaz boş beleş konuşuyorlar başka birşey yok yazık oy verenlere de yazık
    Cevapla
  • ömer 4 ay önce Şikayet Et
    bence her şey güzel !!!
    Cevapla
  • Asım 4 ay önce Şikayet Et
    Vaktiyle bunu bilecektin. "-Atatürkçüyüm" demekle Atatürkçü olunmaz.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Nasrettin hocaya sormuşlar hanımın niye çok geziyor diye , hoca merhum altta kalır mı itiraz etmiş , hayır demiş öyle olsa ara sıra bizim eve de uğrardı . Ekrem de ara sıra tatilden frsat bılup istanbula uğruyor , daha ne istiyorsunuz hem hiç uğramasa ne yapacaksınız ? Oy vermeyin dedik chp hizmet etmez dedik dedik ama neyse her şerde bir hayır vardır .
    Cevapla
  • Hersey çok güzel 3 ay önce Şikayet Et
    CHP sizin zihniyetiniz gibi bozuk değil ne geldiyse bu ülkenin başına haci hocadan geldi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR