Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan '1 Ocak' çağrısı!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile soykırıma maruz kalan Filistinliler için herkesi '1 Ocak' sabahı gerçekleştirilecek olan Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüşe davet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2023 09:57 GÜNCELLEME 29.12.2023 11:53 GÜNCEL
Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan '1 Ocak' çağrısı!
Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan '1 Ocak' çağrısı!

Berat Albayrak ve Esra Albayrak, zulme karşı dik duruşu tüm dünyaya göstermek için herkesi yeni yılın ilk gününde gerçekleştirilecek olan Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüşe davet etti.

"DİK DURUŞUMUZU DÜNYAYA GÖSTERMEK İÇİN"

Berat Albayrak, "Yeni yılın ilk sabahı saat 08.30'da Mehmetçiklerimizin ve Gazze'deki şehitlerimizin acısını paylaşmak ve bu zulme karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya göstermek için hepinizi Galata Köprüsü'ne davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak, "Sevgili gençler, kıymetli aileler bir yanda vatan müdaafası için sınır ötesinde mücadele ederken şehit düşen Mehmetçiklerimizin acısının hüznünü yaşıyoruz. Diğer yanda yaklaşık 3 aydır insanlık tarihinde benzerine az rastlanan bir soykırımı adeta canlı yayın ekranlarında takip ediyoruz." dedi.

"ZULÜM KARŞISINDA HERKESİ KÜRESEL SİSTEMİ SORGULAMAYA DAVET EDİYORUZ"

Esra Albayrak, "Biz çocukları sistematik biçimde öldüren bir rejime teslim olmayı reddediyoruz. Hiçbir saçma ideoloji bu korkunç soykırımı aklayamaz. Dünyanın tek bir ülkeye teslim olmaması gerektiğini her platformda haykırıyoruz. Tam da bugün yaşanan zulüm karşısında herkesi küresel sistemi sorgulamaya davet ediyoruz. İşlenen savaş suçları sebebiyle Netanyahu ve hükümetinin yargılanmasını ve vicdanlardaki mahkumiyetin uluslararası ceza mahkemelerinde de karşılığını bulmasını istiyoruz" sözlerine yer verdi.

YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE ANLAMLI YÜRÜYÜŞ!

Türkiye, 2024'ün ilk gününde büyük ve bir o kadar da anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirecek. Milli İrade Platformu'nun önderliğindeki STK'lar, vatan savunmasında şehadet şerbetini yudumlayan kahramanlarımız ve Filistin'e destek için bir yürüyüş düzenleyecek. 1 Ocak'ta saat 08:30'da Galata Köprüsü'nde, "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla platform üyesi kuruluşlar yürüyüş yapacak.

KAYNAK : HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    miting yapmak elinde başka imkanı olmayanlar içindir, sizin imkanınız daha geniştir, siz icraat yapın, hiç olmaz ise siyonistler ile şu özel ve tüzel ticareti durdurun. bizim askerlerimizi şehit edenlerde bu siyonistlerdir (ABD+AB+Nato+israil).
    Cevapla
  • selim asaf 3 ay önce Şikayet Et
    hiç bir şey yapamıyorsak mısır üzerinden hamasa silah yığmalıyız. hiç çekinmeden yerli üretim tank savar atgm lerimizden, hava savunma sistemlerinden vermeliyiz.
    Cevapla
  • selime 3 ay önce Şikayet Et
    yakışır...bravo berat beye ve sevgili esra hanıma
    Cevapla
  • Alperen 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın Berat bey çok iyi düşünüyorsunuz büyük mitink yaptık reisle beraber ama İsrail yine durmadı.bizim acil mescidi aksaya ve Gazze'ye girmemiz lazim
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sn. Albayrak,Lütfen Ekonominin başına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR