Traktörün çarptığı çocuk öldü, annesi ağır yaralandı

Adıyaman'da, yolun karşısına geçmek isterken traktörün çarptığı Deniz Taş (7) yaşamını yitirdi, annesi Gülay Taş ise ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2023 23:29 GÜNCELLEME 30.12.2023 23:29 GÜNCEL
Traktörün çarptığı çocuk öldü, annesi ağır yaralandı
Traktörün çarptığı çocuk öldü, annesi ağır yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. H.Ş. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen traktör, yolun karşısına geçmeye çalışan Gülay Taş ve yanındaki çocuğu Deniz Taş'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve çocuğu ihbarla gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Deniz Taş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Deniz Taş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konulurken annesi Gülay Taş'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Traktör sürücüsü H.Ş.'nin gözaltına alındı; kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • KELKİTLİ 29 3 ay önce Şikayet Et
    rabbim rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah rabbim kim senin başına vermesin çok üzücü bir olay
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR