Altun'dan, İsrail istihbaratına yönelik operasyonlarla ilgili paylaşım

İletişim Başkanı Altun, MİT ve Emniyetin, İsrail istihbaratına yönelik operasyonlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Böyle bir işe kalkışanlar bunun sonuçlarının son derece ciddi olabileceğini unutmamalıdır." sözlerini paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2024 21:39 GÜNCELLEME 02.01.2024 22:24 GÜNCEL
Altun'dan, İsrail istihbaratına yönelik operasyonlarla ilgili paylaşım
Altun'dan, İsrail istihbaratına yönelik operasyonlarla ilgili paylaşım

Altun, sosyal medya hesabından, MİT ve Emniyet tarafından İsrail istihbaratına yönelik operasyonlarla ilgili paylaşım yaptı.

Fahrettin Altun, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Aralık 2023'te Katar programı dönüşünde, ABD'li Wall Street Journal gazetesindeki "İsrail'in, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu, Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerine yönelik suikast planlarının olduğu" yönündeki haberin hatırlatılması üzerine gazetecilere yaptığı açıklamadan bir bölüme yer verdi.

​​​​​​​Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu sözlerini paylaştı: "Bunlar demek ki Türkiye'yi tanımıyorlar. Türkleri tanımıyorlar. Bizi tanımıyorlar. Böyle bir yanlışa tevessül etmeleri halinde şunu bilmeleri gerekir ki bunun bedelini, bunun faturasını çok ama çok ağır öderler. Türkiye'de böyle bir adımı atmaya eğer cüret ederlerse bunun bedelini, bir daha bellerini doğrultamayacak surette ödemeye mahkum olurlar. Böyle bir işe kalkışanlar bunun sonuçlarının son derece ciddi olabileceğini unutmamalıdır. Türkiye’nin hem istihbarat hem güvenlik alanında aldığı mesafeyi dünyada bilmeyen yoktur. Ayrıca biz dün kurulmuş bir devlet değiliz. Bunu da kimsenin aklından çıkartmaması gerekir."

KAYNAK : TRT HABER
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • ... 3 ay önce Şikayet Et
    Allahına kurban ..ibrahim kalın ve fahrettin altun dan yana gönlümüz rahattır devlet emin ellerde elhamdulillah
    Cevapla
  • Aslı yok 3 ay önce Şikayet Et
    Eveeettt çok maaşlı tweet memurunun bugün ki işi de bu kadar
    Cevapla
  • Aslı var. 3 ay önce Şikayet Et
    Yalanları algıları çökerttiği için sevmiyorsunuz sanırım . Sizinde işiniz zor ne diyeyim.
    Cevapla
  • Aslı var 3 ay önce Şikayet Et
    Dedi israil uşağı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    işte o zaman; İsrail terör örgütü ve onun ölümüne sempatizanları hiç bir yerde güvende olamayacaklar. Yine o zaman, içerideki siyonist işbirlikçilerine hiç üzülmem(!).
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR