Ankara korkunç kaza! Arkadan çarpıp yanarak sürüklendi

Ankara'da TIR'a arkadan çarpıp, alev alan otomobil yaklaşık 70 metre sürüklendi. Dehşete düşüren kazada sürücüsü K.B. (38) hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2024 18:08 GÜNCELLEME 04.01.2024 18:08 GÜNCEL
Ankara korkunç kaza! Arkadan çarpıp yanarak sürüklendi
Ankara korkunç kaza! Arkadan çarpıp yanarak sürüklendi

Kaza, saat 12.30 sıralarında Ankara Çevre Yolu Yakupabdal Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Gölbaşı yönüne giden K.B. yönetimindeki otomobil, aynı yöne giden TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın ardında yaklaşık 70 metre sürüklenen otomobil, alev alarak yanmaya başladı.

Kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından otomobilde K.B.'nin cansız bedenine ulaşıldı. TIR şoförü, polis ekiplerince gözaltına alındı.

K.B.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Ottomans 3 ay önce Şikayet Et
    Tirin sucu yok kaza yerine iyi bakin tir sag seritte ayrica tira o sekilde arkadan vuran arac oldukca ve buyuk olasiliklada alkollu acik ve net her sey otopside cikar ve dedigim sonuc cikacak yani alkollu ayrica arkadan vuran arac renalt megane onlar resmen sac tenekesinden bile zayir her zaman derim renault ve tofas urunlerinden uzak durun diye
    Cevapla
  • Kadir 3 ay önce Şikayet Et
    Ne çabuk da insanları yargılayıp duruyorsunuz. Yok tır şöforü sol seritten gitmiş, yok taksi şoförü alkollüymüş, yok tırın arka lambaları yanmıyormuş... Nerden biliyorsunuz bütün bunları, kaza esnasında ordamıydınız. Adı üstünde kaza işte, ALLAHU TEALA rahmet eylesin demek bu kadar mı zor...
    Cevapla
  • M. Oğuz Toktekin 3 ay önce Şikayet Et
    Tırların ve kamyonların arkasında otomobil yüksekliğinde tampon zorunlu olmalı. Kasalar yüksek araba kasanın altına giriyor, ölüm kaçınılmaz.
    Cevapla
  • Sezgine 3 ay önce Şikayet Et
    İntihar etmiş. Allah affetsin.
    Cevapla
  • Önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    Tamam aşırı hız etkinde Tır şöförlerinin hiç suçu yokmu İstediği yerde duruyor Sol şeritten gidiyor Uyuyor Yiyor içiyor Zararı başkası çekiyor Bir insan koskoca tıra arkadan niye vursun sarhoş değilse Kesin tırın suçu var
    Cevapla
  • Angaralıııı 3 ay önce Şikayet Et
    Nie 90 la giden tıra makas atıp 230 la gitmiş olamazmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR