Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasilerden sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 86 yaşında vefat eden tiyatro sanatçısı Ayla Algan için taziye mesajı paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2024 23:02 GÜNCELLEME 05.01.2024 00:37 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasilerden sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasilerden sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk tiyatrosunun, sinemasının ve müziğinin usta ismi, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi, çok değerli Ayla Algan Hanımefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

 


SAĞLIK BAKANI KOCA DA ALGAN İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı: "Tiyatro, sinema ve müzik sanatlarımıza katkılarıyla gönüllerde yer edinmiş, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Ayla Algan Hanımefendi'nin vefatı sebebiyle hepimiz üzgünüz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

 


TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'UN TAZİYE MESAJI

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta ismi, devlet sanatçısı Ayla Algan'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.


CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ'IN TAZİYE MESAJI

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı: "Türk tiyatrosunun, sinemasının ve müziğinin kıymetli ismi, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'nün sahibi Ayla Algan'ın vefatından üzüntü duydum. Usta sanatçımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

 

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • dadaş ibo 3 ay önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin iyi bir insandı....
    Cevapla
  • aieiuu 3 ay önce Şikayet Et
    torpağı bol olsun denir.
    Cevapla
  • Aydın09 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin güzel ve komik kadın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR