Teknoloji mağazasında 2.5 milyonluk vurgun

Karabük'te bir teknoloji mağazasından 2 milyon 537 bin 894 liralık ürün aldığı tespit edilen mağaza çalışanı tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2024 21:43 GÜNCELLEME 05.01.2024 22:04 GÜNCEL
Teknoloji mağazasında 2.5 milyonluk vurgun
Teknoloji mağazasında 2.5 milyonluk vurgun

Olay, Kemal Güneş Caddesi'ndeki alışveriş merkezinde bulunan teknoloji mağazasında meydana geldi.

İddiaya göre, üç müşteri, mağazanın satış elemanından çeşitli marka ve modelde birer adet cep telefonu satın aldıklarını ve ödemeyi mağaza satış elemanına yaptıklarını, satış elemanının satın aldıkları cep telefonlarının depoda olmadığını kendilerine bildirdiğini, daha sonra kendileriyle cep telefonları için herhangi bir personel ya da müşteri hizmetlerinin irtibata geçmemesi üzerine aynı mağazaya giderek mağaza müdürü ile görüştü. Mağdur şahıslar, mağazada müdürü ile görüştüklerinde böyle bir işlemden haberdar olmadığını belirtmesi üzerine şikayette bulundu.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mağaza müdürü H.K.'nın ifadesini alırken, depoda yapılan sayımda mağaza çalışanı olan B.S.B. isimli şahsın 83 parça cep telefonu, televizyon, klavye kulaklık ve benzeri toplam değeri 2 milyon 537 bin 894 TL tutarındaki dijital satış malzemelerini aldığı olduğu belirlendi.
Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda B.S.B., evinde gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

KAYNAK : İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • afacan 3 ay önce Şikayet Et
    iyi para bir sey cikmaz avukat bu tip suclara bir ile uc yil ceza dedi o da verilir ise yani bir hafta bile zor yatar gibi sonra paralar sana kaliyor calismis olsa belki on yilda bu kadar kazanmaz bir ay yat cik yeni meslek ceza alsan bile devlet hemen yardim eder deli raporu verir yada yuksek mahkeme iptal eder zaten hazir bekliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Farklı bir mağaza da çalışırken, kasiyer müşteri tarafından satın alınan malları müşteri çıkınca hemen iptal edip parayı da cebe atıyordu. Tam 8 ay sonra yakalandı. Fakat hiç bir işlem yapılmadı.. Böyle çok var
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Uyuorlarmiymis?
    Cevapla
  • Ramazan 3 ay önce Şikayet Et
    Vay be... adam bunları kaç ayda yaptida magazanin ruhu duymadı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR