Hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı!

Muş'ta, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj, ağaç ve aydınlatma direğine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2024 07:38 GÜNCELLEME 09.01.2024 07:38 GÜNCEL
Hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı!
Hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı!

Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobilin hız göstergesinin 240 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

Olay, saat 21.00 sıralarında Bitlis-Muş yolu üzerinde meydana geldi. Hasköy ilçesi istikametinden Muş'a gelen Ömer İnanç (28) yönetimindeki 65 EY 570 plakalı otomobil, Havalimanı Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Savrulan otomobil, ağaç ve aydınlatma direğine de çarpan durabildi.

Kazada otomobildeki sıkışan sürücü İnanç ile yanındaki Fırat Koçar (32), itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ve polis ekipleri de karayolunda önlem alarak, trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekici yardımıyla çekilirken, aracın hız göstergesinin 240 kiloketrede takılı kaldığı dikkati çekti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Yasin 3 ay önce Şikayet Et
    O araba bu hıza ulaşamaz bu bir,ikincisi 240 km hızla bu adamların sorgu suhal ardından cennet cehennem olayına bile geçmeleri lagzimdi
    Cevapla
  • Karesibey 3 ay önce Şikayet Et
    Faruk kardeş aracın marka modelini nasıl anladın?
    Cevapla
  • Faruk 3 ay önce Şikayet Et
    Bu araç efsane kasa Japon, 240 çok zor
    Cevapla
  • serkan 3 ay önce Şikayet Et
    o araba asla o hıza çıkmaz haberi yapan arkadaş bayağı sallamış
    Cevapla
  • karakurt61 3 ay önce Şikayet Et
    0 göstrediğinde de hareket etmediği anlamımı çıkıyor?Mekanik gösterge bu,çokta aldanmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR