Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı

Karaköy'de, Kabataş-Bağcılar tramvay hattına giren kamyonete tramvay çarptı. Kazada, bir kişi yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken ekipler, tramvay yoluna giren kamyoneti kaldırmak için çalışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2024 10:37 GÜNCELLEME 09.01.2024 10:59 GÜNCEL
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı

Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda Galata Köprüsü üzerinde kara yolu aracının ray hattımıza girmesi ve yolumuzun kapanması nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mahmut dereli. 3 ay önce Şikayet Et
    Estağfurullah yüzünde rabbiyessir görünen fatih yüzlü sözde ekonun suçu olurmu ? Mercedesi bakım için yeterli görmemiş ehliyetli liyakatli cho liler varken
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    Ekremin ulaşım kadrosundan her günbir haber.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu koş neredesin hep senin suçun!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR