Abdülkadir Selvi'den Ali Koç'a cevap: Siz ananasları yerken ben mücadele ediyordum

Gazeteci Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında Habertürk'te katıldığı programda kendisine yönelik ithamlarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2024 15:31 GÜNCELLEME 09.01.2024 18:21 GÜNCEL
Abdülkadir Selvi'den Ali Koç'a cevap: Siz ananasları yerken ben mücadele ediyordum
Abdülkadir Selvi'den Ali Koç'a cevap: Siz ananasları yerken ben mücadele ediyordum

Gazeteci Abdulkadir Selvi, ertelenen Süper Kupa maçı sonrası Habertürk televizyonunda kendisine yönelik açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a bugünkü köşe yazısıyla cevap verdi. 

"MAÇIN SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANMASINI ALİ KOÇ TEKLİF ETTİ"

Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alamayınca kendisini hedef tahtasına oturttuğunu belirten Selvi, "Benim bu işin peşini bırakmayacağımı düşünmemiş" diyerek Koç'un açıklamalarına yer verdi. Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmasına Ali Koç'un itirazının olmadığını hatta orada oynanmasını kendisinin teklif ettiğini söylenen Selvi, "Ali Koç, “İstiklal marşı krizi yaşanmadı” diyor. Doğru. Ben de İstiklal Marşı ve Türk bayrağı konusunda bir kriz yaşanmadığını yazdım. Peki, maç günü Suudlular İstiklal Marşı’na, Türk bayrağına izin vermiyor, o nedenle maç oynanmayacak havasını yayan kimdi?" diye sordu.

Programda Mehmet Akif Ersoy'un kendisinin bir yazısını ekrana getirdiğini bunun üzerine Ali Koç'un yakışıksız ifadeler kullandığını ifade eden Selvi, "Ben ona, “Ulan” diye seslenmiyorum. O ifade Ali Koç’a yakışır, ama bana yakışmaz. Ali Koç, benden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’ye dön çağrısı yapmıştı." dedi.

"SİZ ANANASLARI YERKEN BEN MÜCADELE EDİYORDUM"

Kendisine yönelik 'FETÖ' ithamlarına cevap veren Selvi, "ben 7 Şubat MİT krizinde, FETÖ’nün karşısında dimdik duran bir gazeteciyim." satırlarını yazdı. Gezi olayları esnasında eylemcilere Taksim'deki Divan otelin kapılarının Ali Koç tarafından açıldığını söyleyen Selvi, "Siz Gezi’de çapulculara Divan Oteli’ni açarken, ben “Bu bir kalkışma girişimidir” diye ekranlarda kavga veriyordum. 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün asıl hedefinin Erdoğan’a kelepçe vurmak olduğunu savunuyordum. 15 Temmuz darbe girişiminde ise gece CNN Türk’te Erdoğan’la yayındaydım. FETÖ’nün darbe girişimine karşı canımı ortaya koyma pahasına mücadele verdim. Siz o zaman FETÖ’nün hediye ettiği ananasları yemekle meşguldünüz." ifadelerini kullandı. 

Selvi yazının son bölümünde ise şu sözlere yer verdi;

Ali Koç siz FETÖ’nün ananaslarını yerken, ben FETÖ’yle mücadele ediyordum. FETÖ bana 17 suç duyurusunda bulundu. Senin hakkında bir suç duyurusunda bulundu mu?
Benim FETÖ’ye karşı verdiğim mücadelenin zekatını versem 40 Ali Koç eder...

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 373 TÜMÜ
  • memo 3 ay önce Şikayet Et
    tbrikler hocam ali koç ve ailesi devletine ve milletine karşı hainler israil yahudi maşalarıdır türkiyedeki israil temsilcileridir
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Gezi olaylarının ceremesini verdikleri zararı hâlâ ülke olarak çekiyoruz
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi saygılı efendi dürüst gazeteciler sayesinde Bu millet her şeyin farkında gerçekleri görüyor
    Cevapla
  • H öztan 3 ay önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık
    Cevapla
  • Muhammed akif 3 ay önce Şikayet Et
    Ama Fettullah ile boy boy fotoğrafları olan sensin abdülkadir. Bugün Fettullah yine güç lense anında iktidarı satar.
    Cevapla
  • Vatanist 3 ay önce Şikayet Et
    Önemli olan Fetönun hainliğini görüp de yanında durmamaktır... Yoksa onların hainliklerine rağmen darbeye kadar kimlerle boy boy fotoğraf olduğu kimlerin onların kanallarına gittiğini hainliklerinden sonra bile onlara kimlerin destek verdiğini herkes biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR