Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden Dilan Polat açıklaması!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, "tutuklu Dilan Polat'ın yılbaşını ailesiyle geçirdiği ve kendisine ayrıcalık tanındığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu" bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2024 22:49 GÜNCELLEME 09.01.2024 23:36 GÜNCEL
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden Dilan Polat açıklaması!
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden Dilan Polat açıklaması!

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Polat'ın "11 gündür hastanede olduğuna" ve "yılbaşını ailesiyle birlikte geçirdiğine" ilişkin haberler üzerine kamuoyunun bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, Polat'ın rahatsızlığı dolayısıyla 5 Kasım 2023'ten sonra müteaddit defalar sağlık kuruluşlarına sevk edildiği ifade edildi.

"MUAYENE SONUCUNDA AYNI GÜN HASTANEYE YATIRILDI"

Polat'ın 15 Aralık 2023'te hastalık gerekçesiyle yaptığı başvuru üzerine, Marmara Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesi tarafından verilen sağlık kurulu raporuna istinaden, 29 Aralık 2023'te Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Polikliniğine sevk edildiğine işaret edilen açıklamada, muayene sonucunda Polat'ın aynı gün hastaneye yatırıldığı ve tedavisinin tamamlanması üzerine dün taburcu edilerek ceza infaz kurumuna alındığı kaydedildi.

"İDDİALAR TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR"

Polat'ın hastanede kaldığı sürede Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'un 83. maddesi hükmü gereği, ailesiyle bir defaya mahsus olarak 5 Ocak 2024'te kapalı görüşme yaptığı aktarılan açıklamada, "Tutuklu Dilan Polat'ın yılbaşını ailesiyle geçirdiği ve adı geçene ayrıcalık tanındığı yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Söz konusu iddialar iyi niyetten uzak, kamuoyunda olumsuz algı oluşturma amaçlıdır." denildi.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 93 TÜMÜ
  • tepki 5 ay önce Şikayet Et
    ulkenin nerde ise hepsi hap kullanir yada arkol yada baska madde bu ceza alinmasina asla engel degil cok deli nr yapar ise igne denen sey var vur avrupa øyle yaparlar ve elektirik verirler kafasina sonra superman gibi saglam olur ayni seyi yapin bak nr yapar mi bir daha cocuklari alin deli insanin yaninda cocuk olmaz ehliyet de alinacak riski bu o zaman bir de devlet yalan dese yemezl
    Cevapla
  • yaşar yıldız 5 ay önce Şikayet Et
    tutuklanmadan çnce çok sağlıklılar tutuklanınca hemen hasatanıyorlar acaba neden
    Cevapla
  • Ya hak 5 ay önce Şikayet Et
    hastane kamera kayıtlarını inceleyin kepazeliği görün tabi ,kayıtları silmedilerse, camiyi çalan kılıfını hazırlar
    Cevapla
  • hilal71 5 ay önce Şikayet Et
    ne kadar deli ayağına yatarsa yatsın psikiatri doktoru durumu anlar. eğer hastaneye yatırıldıysa başhekime ve hastayı yatıran doktorlara baskı yapılmıştır.kimlerin araya girdiğini başhekimin çekinmeden açıklama yapması gerekli.
    Cevapla
  • 06 vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Artık bu ülkede herşeye inanırım, devlet kurumlarının güvenirliği insanları hayal kırıklığına uğratıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR