TBMM'de terörle mücadele oturumu!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, terör saldırılarına yönelik TBMM Genel Kurulunu bilgilendirecek.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2024 19:02 GÜNCELLEME 14.01.2024 20:22 GÜNCEL
TBMM'de terörle mücadele oturumu!
TBMM'de terörle mücadele oturumu!

Alınan bilgiye göre, TBMM Genel Kurulu 16 Ocak Salı günü saat 15.00'te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılacak.

Genel Kurul, Meclis İç Tüzüğü'nün 59. maddesi kapsamında doğrudan Dışişleri Bakanı Fidan ve Milli Savunma Bakanı Güler'in terör saldırılarına yönelik bilgilendirmesi ile başlayacak, ardından parti grupları adına konuşmalar yapılacak.

Görüşmelerin tamamlanmasından sonra, terörün lanetlendiği ve terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğinin vurgulandığı TBMM Başkanlık tezkeresinin okunup oylanması planlanıyor.

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • DAYI 3 ay önce Şikayet Et
    Bilgilendirmede pkk ve el sıkan yandaşları dışarı çıkarmayı unutmayın...yoksa haberler anında kandile uçar...Kağıtta bir arada olmayız diyen teröristan halk partisini meclistede bir arada olmasınlar.
    Cevapla
  • Ayân 3 ay önce Şikayet Et
    Pazartesi olmaz mıydı ? Görüşme ve konuşma 1 gün öne alınmalıydı.
    Cevapla
  • Vatan 3 ay önce Şikayet Et
    Dem lileri sokmayın
    Cevapla
  • Komando 3 ay önce Şikayet Et
    Pkk Önce Meclisten çıkarılsın. Bu partiler kesinlikle kapatılsın. maaş lari, hazine yardimi kesilsin.
    Cevapla
  • Sinem YILDIRIM 3 ay önce Şikayet Et
    OturumaDEM katılmasın onlar PKK ya jurnallık yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR