Tartıştığı arkadaşının kulağının bir parçasını kopardı

Hatay'da borç meselesi nedeniyle çıkan tartışmada E.K. (55), arkadaşı İ.K.'nin (52) kulağını ısırarak bir parçasını kopardı. 2 arkadaş hastaneye kaldırılırken, kopan parça sağlık ekiplerine teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2024 21:40 GÜNCELLEME 15.01.2024 22:15 GÜNCEL
Tartıştığı arkadaşının kulağının bir parçasını kopardı
Tartıştığı arkadaşının kulağının bir parçasını kopardı

İskenderun ilçesi Savaş Mahallesi 61 Sokak'taki bir evin bahçesinde İ.K. ile arkadaşı E.K. arasında borç meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüdü.

Taraflar birbirine girerken, E.K. arkadaşı İ.K.'nin kulağını ısırarak bir parçasını kopardı. E.K. de başından darbe aldı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar ambulansa alınırken, kopan kulağın parçası sağlık ekiplerine teslim edildi. 2 arkadaş İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Fırat 3 ay önce Şikayet Et
    Al sana bir köpek terörü daha :)) Kısırlaştırıp kulaklarına küpe takıp sokağa salıvermek lazım... Hiç utanma kalmamış arkadaş rezillik diz boyu !!!
    Cevapla
  • pıfır 3 ay önce Şikayet Et
    Etin fiyatını düşürün.
    Cevapla
  • Emeklidur 3 ay önce Şikayet Et
    Önce sana arkadaş niyetiyle yaklaşır.Samimiyeti ilerletirken seni iyice okur.Açığını arar.Ya parana göz diker ya namusuna.Tokadı vurmağa hazırlanmıştır.Paraya ihtiyacı olduğunu söyler.Tabii ki borca der.Kıramaz verirsin.Gidiş o gidiştir.Ve arkadaşlık bitmiştir.
    Cevapla
  • vildan 3 ay önce Şikayet Et
    Tövbe estağfirullah
    Cevapla
  • orhan 3 ay önce Şikayet Et
    şu zamanda kimseye borç verilmez insanlar sözünde durmuyor ne zaman bi iyilik yapsam hep kazık yiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR